Lue keskustelun säännöt.
Miten kuorruttaa kakun kermalla rennosti?
30.03.2014 |
En osaa tehdä kauniita pursotuksia ja muutenkin tykkään leipomusten koristeluissa vähän sellasesta ns boheemista meiningistä. Miten täytekakun koristelu onnistuu kermalla ilman pursotuksia? paljon kermaa läntstään kakun päälle ja jollain lastalla aletaan levitellä?
Kommentit (3)
eli ensin kermaa joka puolelle ja sitten alan esim palettiveitsellä/lusikalla? levittää ylöspäin sieltätäältä? Ap :)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Helpoin tapa koristella rennosti on ihan vaan se, että keskelle kakkua isket sen kermavaahdon ja siitä sitten levität joka puolelle ruokalusikan kuperalla puolella, reunoja pitkin alas myös.
Lösäytä kerma vain kakun päälle ja sitten alat palettiveitsellä tms. nostelemaan kermaa ylöspäin. Ensin tietysti levität sen koko kakun päälle. Ja pidä huoli, että kermaa on riittävästi joka puolella.
Siitä tulee mielestäni mukava pinta.