Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua! Teen lihakeittoa. Koska valkosipuli sekaan?

Vierailija
09.02.2014 |

Heti kiehumaan vai maustamisvaiheessa??

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
09.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heti.

Vierailija
2/3 |
09.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei koskaan, se ei kuulu lihakeittoon senkin provoilija.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
09.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mut jos kuitenkin laitan, niin heti vai myöhemmin, senkin provoilija? (Kakkoselle kiitos mielipiteestä!)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yksi kaksi