Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Leipuria paikalla? Laitetaanko tomusokeria + vettä vai + munanvalkuainen?

Vierailija
06.02.2014 |

Tietääks joku kumpaa laitetaan? Pitäisi tulla sitä mitä on sekä runebergintorttujen että mazariinien pinnassa. Satutko tietämään missä suhteessa laitetaan? Reseptini ei kerro. Kiitos vastauksestasi.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
06.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö kukaan tiedä?

Vierailija
2/5 |
06.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita munanvalkuainen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
06.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tomusokeri ja vettä. Määrää en osaa tarkasti sanoo muutakun kannattaa eka laittaa tomusokeria ja pikkuhiljaa vettä lisätä. Siihen hirveetä määrää ei vettä kannata laittaa.

Vierailija
4/5 |
06.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jostain reseptistä löysin seuraavan 1rkl vettä + 2-3 dl tomusokeria. Nyt mennään sit sillä vaikka munanvalkuaista jäi tosta reseptistä yli. Jotenkin on selkärangassa että olisi pitänyt olla munanvalkuaista. Mutta olisko se sitten melkein marenkia? Olisi kiva osata laittaa näitä kaikkia.

 

Olen se, joka leivon tota mazariinikakkua. Sisuksesta tuli niin hyvää, että sitä olisi voinut syödä ihan noin vain jos ei olisi pelkoa lihoamisesta. Paistoin 175 asteessa enkä osaa vielä päättää että onko päältä tarpeeksi kuiva. Toisaalta siinä sisuksessa ei ole oikeastaan mitään raakaa ainesta, kun munakaan ei ole raakana syömiskelvoton. Kokeilkaas! Eikä tämän namin hinnaksi tullut montaakaan euroa.

Vierailija
5/5 |
06.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tomusokerista ja munanvalkuaisesta tulee pikeeriä, joka kuivuessaan kovettuu. Vesi-tomusokeriseos jää pehmeäksi. Runebergien päällä on jälkimmäistä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kaksi viisi