Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kalkkunanrinta, sen paistaminen

Vierailija
26.12.2013 |

Olisiko kenellakaan idioottivarmaa ohjetta sen paistamiseen? Painaa noin 5-6 kg. Se on ollut nyt pari paivaa jaakaapissa sulamassa joten olisi korkea aika laittaa se paistumaan.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
26.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eiko kukaan ole paistanut, edes kokonaista kalkkunaa?

Vierailija
2/5 |
26.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Googlaa googlaa.... löytyy sieltä ohjeita. Ja noudata niitä, kalkkuna ei ole helpoimmasta päästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
26.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko nahkaa paalla?

Vierailija
4/5 |
26.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parhaat ja selvimmat ohjeet loytyy butterball.comista. Butterball on USAn suurin kalkkunantuottaja.

Vierailija
5/5 |
26.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nigellalla oli hyvä ohje vaikka itse en sitä kokeillut, mutta näytti kyllä herkulliselta valmiina. Tuossa linkki:

http://www.nigella.com/recipes/view/turkey-breast-stuffed-with-italian-sausage-and-marsala-steeped-cranberries

 

Varmaan googlailulla löytyy ihan oman maun mukainenkin, jollei tykkää täytteistä tms.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä neljä yksi