Swiss Diamond, monta vuotta
Monta vuotta teillä on ollut Swiss Diamond -paistinpannu käytössä? Aina löytyy näitä, jotka on sen juuri hankkinut, tai joilla se on ollut pari vuotta käytössä. Joka tapauksessa jotkut nettikirjoitukset on ainakin 5 vuoden takaa. Joten onko täällä joillain ollut tuo niinkin kauan käytössä.
Kannattaako hankkia? Mistä halvemmalla kuin suolaiset listahinnat?
Kommentit (21)
En kaipaa nyt mitään muuta vastauksia kuin ihan niihin asioihin, joita kysyin. Voisitteko keskittyä niihin? Jospa aloittaisitte oman ketjun, jos ei ole tähän vastaamista? Ihan tämmöisenä random-ehdotuksena...
Niin. Ihan tiedotuksena, että olen kyllästynyt pannuihin, jotka menevät heti rikki, tai parin vuoden päästä.
ap
Mulla ollu 6 vuotta. Hyvin pelittää!
4 vuotta. Ei valittamista. Muihin en enää vaihda!
2 vuodessa meni basaksi, mutta syy ei pannussa vaan järjettömän tehokkaassa induktio-tasossa.
Jeps. Jotain noista induktio- ja kaasulieden kuumuuksista olin lukenut. Itsellä on ihan tavallinen sähköliesi. Liekö tällä tavalla miten kestänyt...
ap
Jos noudattaa ohjeita, niin kyllä säilyy hyvänä.
Hulluilla päivillähän nuo ovat aina alessa.
Ja joo, ei tarvitse olla joka vuosi uusimassa. Hackmannit ja vastaavat kokeiltu.
Minun on vasta vuoden vanha mutta vaikuttaa hyvältä ja lämpö tasainen ja paistopinnosta tulee erinomaiset :) Ei kannata laittaa astianpesukoneeseen vaan pestä käsin. Sitä nyt ei taidettu suositella muutenkaan.
Paras mahdollinen, jos haluaa jonkun helpomman vaihtoehdon kuin valurautapannu jota joutuu hoitaa tarkemmin ja öljytä.
Meillä ollut 2,5 vuotta, josta viimeinen vuosi käytetty induktioliedellä. Tiskikoneessa pesty. Toistaiseksi ei ole mennyt miksikään.
Odota Hulluja Päiviä.. siellä aina alessa.
[quote author="Vierailija" time="02.02.2014 klo 17:52"]
Saako mistä halvemmalla?
[/quote]
Jos puoli-ilmainen pitää saada halvemmalla on varmasti parempi jatkaa niitä mikroeineksiä.
[quote author="Vierailija" time="02.02.2014 klo 18:01"]
[quote author="Vierailija" time="02.02.2014 klo 17:52"]
Saako mistä halvemmalla?
[/quote]
Jos puoli-ilmainen pitää saada halvemmalla on varmasti parempi jatkaa niitä mikroeineksiä.
[/quote]
Taas muistutuksena:
En kaipaa nyt mitään muuta vastauksia kuin ihan niihin asioihin, joita kysyin. Voisitteko keskittyä niihin? Jospa aloittaisitte oman ketjun, jos ei ole tähän vastaamista? Ihan tämmöisenä random-ehdotuksena...
ap
3 vuotta. Ei ongelmia. Käytetään normaalilla sähköliedellä kuten tavallista pannua. Tosi hyvä pannu.
Meillä käytetään tavallisella sähköliedellä joka tuhoaan kaikki pannut (pl valurauta) kahdessa vuodessa. 2 swiss diamondia mennyt siis pilalle parissa vuodessa, eli tähän keittiöön ei enää noin kalliita viitsi hankkia. Tällä hellalla jamie oliver/hackman/swiss diamond kestäneet kaikki yhtä kauan (olen kyllä noilta muiltakin valmistajilta ostanut aina kaikista kalleimpia malleja).
Olis voinu luulla, että noin "kuuluisassa" pannussa ihan peruskäyttö olis ongelmatonta, mutta kait jotkut onnistuu ties missä... Meillä on toi ollut ainakin 4 vuotta käytössä, ei mitään ongelmia!
Ostin S-marketista tarjouksesta 11 eurolla ihan hyvän pannun. Voin ostaa Swiss Diamondin hinnalla noita joka vuosi uuden.