Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pika! Lihapullista

Vierailija
01.02.2014 |

Tai sen kastikkeesta. Olen tekemässä lihapullia ja olisin halunnut hauduttaa ne kermassa, mutta mulla ei olekkaan kermaa, ainut maitovalmiste on kermaviili. Teenkö siis siitä kylmän kastikkeen vai voiko sitä käyttää kerman ja creme fraichen tapaan lämpimän kastikkeen tekoon?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
01.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi käyttää kerman tapaan tässä käyttötarkoituksessa. Paista pullat uunissa ja tee kermaviilistä kylmä kastike.

Vierailija
2/3 |
01.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tekisin kylmän kastikkeen, vaikea kuvitella kermaviilikastiketta lämpimänä. Voisihan se toki toimiakin, mutta en riskeeraisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
01.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei toimi lämpimänä

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi yhdeksän