Tein ruuaksi makkarasoosia
pitkän kaavan mukaan eli valurautapannulla käristettyyn rasvaan ja jauhoon, vettä, pari lihaliemikuutiota ja reilu desi kermaa. Erikseen paistetut makkarat mukaan. Perunamuusia lisukkeeksi ja sekin reilusti suolattu ja voilla maustettu. Suolakurkkuja lautasen reunalle. Mies sanoi: tällaista ruuan pitää olla.
Kommentit (4)
Oih.. nyt mun rupes tekemään mieli Nakkikastiketta ja perunamuusia. ja tuolla kaavalla tehtynä :) Taidan viikonloppuna laittaa.
Aivan ihanaa ruokaa! Ja paras moisessa on juurikin se, ettei väsätä salaattia erikseen ap:n mainitsemien maustekurkkujen lisäksi. Perusruokaa, herkullista ja maha tulee täyteen!
Itse uskon, että vanhanajan kotiruoka tulee vielä muotiin. Nyt syödään halloumia ja tehdään cup cakeja mutta trendit muuttuvat...
Inspis tuli tännekin. Taidan laittaa HK:n uuniin juustolla ja väännän ruskean soosin valurautapannulla. Perunamuusi tietty lisäksi, maustekurkkuja ja etikkapunajuuriakin löytyy.
Näinhän se on, ihan parasta ruokaa. Sainkin inspiksen ja teen tänään vanhan ajan jauhelihasoosin perunamuusin kanssa :)