Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onkohan noi lasten purkkiruoat ravitsevia ja "puhtaista"

Vierailija
10.02.2013 |

raaka-aineista tehtyjä. Meillä niitä käytetään paljon ja jotenkin huono omatunto.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
10.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta ovat kuulemma kuollutta ravintoa. Niin moneen kertaan kuumakäsitelty, ettei jäljellä ole mitään ravitsevaa.

Vierailija
2/8 |
10.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne on ihan kelpo ruokaa. Raaka-aineet ovat puhtaampia kuin tavalliset kaupan vihannekset ja lihat, sillä lastenruokien raaka-aineista on niin tarkat määräykset.



Silti kannattaa kyllä tavalliseen ruokaan myös totuttaa vauvaa/taaperoa, että alkaa pikku hiljaa maistua myös "oikea" ruoka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
10.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

osa on ihan huttua ja osa ihan ok.



Joissakin on tosi vähän itse ruokaa ja sitten vaan jatkettu jollain vedellä ja sokerilla ja lisäaineilla. Osa on ihan hyviä.



Mutta se on hyvä pointti että eivät anna mitään käsiteltävää immuunipuolustukselle, kun kaikki bakteerit ym tyystin puuttuu. tämä liika hygieenisyyshän on mm yleistyneiden allergioiden takana.,

Vierailija
4/8 |
10.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

ravitsevaa jäljellä, niin sinnehän vois laittaa vaikka sahanpuruja. En usko.

Vierailija
5/8 |
10.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Söisitkö itse pelkkiä säilykkeitä?

Vierailija
6/8 |
10.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

:-) Siinä dokkarissa kyllä sanottiin, ettei jäljellä ole enää mitään bakteereja. Kyllä ne vitamiinit ja hivenaineet sieltä purkista edelleen löytyy. :-)



Meillä ainakin nuo ovat moniallergiselle lapselle pelastus, edes joku ruoka on valmiiksi mietitty ja maistuu hyvälle (se 12kk-> ylöspäin oleva Karjalanpaisti tms.). Eiköhän sitä vastustuskykyä tule muutenkin, tuollainen vuoden ikäinen kun ei juurikaan katso mitä suuhunsa laittaa. Ja maitohappobakteerit on keksitty.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
11.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Välillä kauhistuttaa kun esim. päärynäsosepurkissa (200g) on 75 grammaa päärynää, loppu on vettä johon on lisätty tärkkelystä vähän sitä litkua sakeuttamaan. Vois itsekin tehdä jotain vesi-tärkkelysseosta jos se niin ravitsevaa on. :D

Vierailija
8/8 |
11.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Välillä kauhistuttaa kun esim. päärynäsosepurkissa (200g) on 75 grammaa päärynää, loppu on vettä johon on lisätty tärkkelystä vähän sitä litkua sakeuttamaan. Vois itsekin tehdä jotain vesi-tärkkelysseosta jos se niin ravitsevaa on. :D


missään ei sais enää käyttää jauhoja. 100% lihaa, 100% hedelmää, 100% vihannesta...

Se on kuulkaas silleen että se on PAHAA jos syö vaan jotain tiettyä.

Monille esimerkiksi 100% muussattua marjaa tekee niin pahaa ettei alas mene(kirpeyden takia).

Mitä vikaa siinä on jos tekee niistä marjoista kiisseliä? siihen menee esimerkiksi tärkkelystä ja vettä HUI KAUHISTUS. Olen kyllä nyt huono äiti:/

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän neljä yksi