Luotatteko enää Findukseen. LInkki: hevosenlihaa myytiin naudanlihana.
Aika ällöttävää: http://www.iltalehti.fi/ruoka/2013020816655257_ru.shtml
Ei sinänsä se, että oli hevosenlihaa, vaan se, että siellähän voi olla sitten ihan mitä vaan muutakin roskaa, kun kerran tuokin meni läpi.
Kommentit (10)
Hevosen lihasta maksetaan 0-80 senttiä kilolta ja naudanlihasta 3 euroa kilolta. Lähde: tänäinen Aamulehti.
Hevosenliha on halpaa. Jään vaan miettimään, mitä muuta halpaa tuotteisiin laitetaan kalliimman tilalle.
ap
En halua syödä mitään hämäristä olosuhteista tullutta romanialaista hevosta, ties kuinka huonosti pidettyjä ne elikot on!
luotan ruokaa omasta maasta- joutsenlippumerkkiin. ja lihan ostan aina marinoimattomana.
Siis koska niissä voi olla ihan mitä tahansa lihaa tahansa, vaikka rotan, norsun, apinan, valaan, kissan, koiran tai vaikka ties minkä tahansa elukan lihaa :-(
Findusta laatumerkiksi. Täytyy olla tarkempana jatkossa.
Todella inhottavaa tuollainen. Haluaisin syödä vain kotimaista ruokaa.
se että hevosten teurastusta ei ole saatu toimimaan ja hevosenlihasta ei makseta juuri mitään. Sitten markkinoilla pyörii ja kiertää omistajalta toiselle tuhansittain ravuuriksi jalostettuja hevosia jotka eivät ole pärjänneet kilparavurina ja joista harvoin tulee kunnollista harrasteratsua. Hevosenlihalle on kyllä kysyntää ja sitä tuodaan Argentiinasta tms. kehitysmaata ja sille lyödään kunnon hinta jossain kauppahallin herkkutiskillä
silloin kun haluan mantelikalaa. Finduksella se on tosi hyvää. Nähdäkseni se ainakin on ollut aina kalaa :). Muuten ostan lihat ja kalat suoraan tiskiltä.
suomalaisen sorretun kansalaisen asialla... ehheheh... tästähän vois vetää vitsiä jos jonkinlaista..
eihän lihapiirakassakaan ol elihaa kuin ehkä juurise muru,että saavat myydä lihapiirakan nimellä.
Tai joku laskiaspulla jota myydään kermapullana eikä siinä kuitnkaa sitä kermaa ole.
Ja näitä on muutenkin paljon.
Hevosn liha on varmaan 5 x kallimpaa.