Mien saan pienen palan tuoretta lohta helpoiten palasiksi laatikkoa varten?
Mitä muuta ostan sitä varten, kuin perunasipulisekoitusta ja kemaa? Mikä vihannes sopisi joukkoon hyvään lohiperunalaatikkoon?
Kommentit (10)
Paistinpannulla nahka alaspäin, niin saat lihan helposti irtoamaan. Irroita nahka ja paista loppukala.
leikkaat tuoreena suikaleiksi tarvitset leikkuulaudan ja veitsen
oikeasti oletteko te noin uusavuttomia
Ei tarvi muuta, olettaen että kaapista löytyy suolaa ja pippuria. Parsakaali ja porkkana sopii hyvin.
leikkaan aina puhtailla keittiösaksilla.
Mutta laatikkoa varten paistan kevyesti ensin sen lohen niin saan helposti nahkan irti ja tulee laatikkoon enemmän makua.
Paistinpannulla nahka alaspäin, niin saat lihan helposti irtoamaan. Irroita nahka ja paista loppukala.
leikkaat tuoreena suikaleiksi tarvitset leikkuulaudan ja veitsen
oikeasti oletteko te noin uusavuttomia
Lopeta nyt ihmeessä kiroilu noin pienissä asioissa, antaa sinusta moukkamaisen kuvan.
En ole kakkonen, mutta minusta hänen neuvonsa oli ihan hyvä. Tuolla tavalla saa nätisti nahkan irti, ei jää pintaan kalanlihaa kuten jos kokematon alkaa tylsällä veitsellä fileoida. Kala mureneekin kypsänä pienemmäksi kuin mitä veitsellä saa leikattua, jos se nyt oli ap:n tavoite.
Totta kai sen saa leikkaamallakin, mutta ei kakkosen ohje huono ole.
Itse en panisi lohilaatikkoon muuta kuin perunaa, tilliä ja sipulia. Jos välttämättä haluaa, voi panna hiukan fenkolia (siis sitä vihannesta, ei kuivamaustetta) ja/tai parsakaalia ja/tai purjoa.
Ja tietysti kermaa, suolaa ja valkopippuria. Jos panet kermaa runsaasti, pane mukaan muna tai kaksi, ettei tule vetistä.
osta valmiita kuutioita, et tartte pilkkoa!
Itse leikkaan lohifileen suikaleiksi ihan vain saksilla. Keittiösakset (tai kalasakset jos sellaiset keittiöstäsi löytyy) ovat parhaimmat.
Sakset ovat muutenkin keittiöni perustyökalut, niillä saa leikattua vaikka mitä (salaattiaineksista juustoihin ja kaloista lihoihin) ja mikä parasta: nopeasti! :)
Sitä on helppo ostaa pieniä määriä.
jotka on helppo leikata fileestä hiukan vinottain, veitsenterällä nahkaa vasten, niin jää se nahkakin sitten siihen leikkuulaudalle. Nesteenä käytetään munamaitoa.
Kiusaukseen kala ja perunat ovat suikaleina, nesteenä kerma.
Paistinpannulla nahka alaspäin, niin saat lihan helposti irtoamaan. Irroita nahka ja paista loppukala.
onko ihmiset näin avuttomia???? mikä näiden ihmisten ikä on? Mä kuolen nauruun!!!
Paistinpannulla nahka alaspäin, niin saat lihan helposti irtoamaan. Irroita nahka ja paista loppukala.