Mikä margariini on teistä hyvää?
Siis mitä teillä käytetään?
Meillä syödään oivariinia, mutta ehkäpä kannattais testailla joitain margariineja, jospa sieltä maullisesti löytyisi hyvä, moni aina valittaa, ettei ne maistu hyvälle, mutta ei kait näin voi olla kuitenkaan?
Kommentit (7)
Ettekö tiedä, että öljyn irrottamiseen rypsistä ja auringokukan siemenistä edellyttää liuottimien käyttöä. Siis kun eivät ole kylmäpuristettuja. Yksi yleinen liuotin on heksaani, joka on ihan älytön myrkky. Siitä voi jäädä jäämiä margariiniin.
Ihmettelin, kun leivätkään ei enää maistu yhtä hyvältä kuin lapsena. No, vaihdoin Oivariiniin ja taas maistuu leipä kuin leipä. Päälliseksi riittää pelkkä sipaisu Oivariinia ja maku on taattu! :)))
tiedänhän itsekin, että maistuvat hyvälle, nyt tarvitsenkin vinkkejä, mikä margariini voisi maistua edes kohtuu hyvälle...
ap
beceliä tulee joskus ostettua vaikkei se miltään maistukaan