Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi leivonnaisiin

Vierailija
23.09.2012 |

joihinkin siis, laitetaan vain keltuainen? Esim maailman parhaat viipaleleivät ohjees on vain keltuainen. Mitä eroa on jos laittaa koko munan?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
23.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja vähän sitkeyttäkin minusta. En laita esim. suolaisiin piirakoihin täytteeseen kuin keltuaista ja juustoraastetta kerman kanssa. Pinnasta tulee hiukan lohkeava eikä sellainen jousto. Piirakka ei jää märäksi.

Vierailija
2/2 |
23.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja vähän sitkeyttäkin minusta. En laita esim. suolaisiin piirakoihin täytteeseen kuin keltuaista ja juustoraastetta kerman kanssa. Pinnasta tulee hiukan lohkeava eikä sellainen jousto. Piirakka ei jää märäksi.

ja myös se, että jos esim. vaahdotetaan niin valkuainen sitoo ilmaa ja paljon, eli leivos muuttuu kokonaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän seitsemän neljä