Lue keskustelun säännöt.
Miksi leivonnaisiin
23.09.2012 |
joihinkin siis, laitetaan vain keltuainen? Esim maailman parhaat viipaleleivät ohjees on vain keltuainen. Mitä eroa on jos laittaa koko munan?
Kommentit (2)
ja vähän sitkeyttäkin minusta. En laita esim. suolaisiin piirakoihin täytteeseen kuin keltuaista ja juustoraastetta kerman kanssa. Pinnasta tulee hiukan lohkeava eikä sellainen jousto. Piirakka ei jää märäksi.
ja myös se, että jos esim. vaahdotetaan niin valkuainen sitoo ilmaa ja paljon, eli leivos muuttuu kokonaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ja vähän sitkeyttäkin minusta. En laita esim. suolaisiin piirakoihin täytteeseen kuin keltuaista ja juustoraastetta kerman kanssa. Pinnasta tulee hiukan lohkeava eikä sellainen jousto. Piirakka ei jää märäksi.