Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kumpi parempaa pizzassa?

Vierailija
09.08.2012 |

Kana vai lohi? Molempia löytyy pakastimesta, mutta kumpaakaan en ole pizzassa kokeillut. Ja nyt on saatava pizzaa. Kiitos.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
09.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mielestäni kumpikaan ei sovi pizzaan ollenkaan, jos edes hiukan kunnioitetaan italialaista perinnettä.

Vierailija
2/5 |
09.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

että kunnioittaa italialaisia perinteitä? Valitettavasti en ole niin perehtynyt asiaan, että tietäisin. Voisitko auttaa? -ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
09.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mielestäni kumpikaan ei sovi pizzaan ollenkaan, jos edes hiukan kunnioitetaan italialaista perinnettä.


pitäisi? Maailmalla tehdään jos jonkinlaisia pizzoja. Ja jos olet koskaan Italiassa käynyt, olet saattanut huomata, että sielläkin eri alueilla tehdään erityyppisiä pizzoja.

Vierailija
4/5 |
09.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minun nenään kalat ja äyriäiset haisee pizzassa pahalta, vaikka muuten meren eläviä tykkään syödäkin.

Vierailija
5/5 |
09.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu siitäkin mitä muuta siihen tulee.

Yhdessä paikassa oli pizzassa lohta, tuoretta tonnikalaa, jättiravun pyrstöjä ja fetaa. Nam!

Kanan kanssa toimii esim vuohenjuusto ja punasipuli.