Mitä tortellinien lisäksi aterialle?
Kommentit (6)
Eihän pasta-ateriaan muuta tarvita kuin soosi. Mitä sitten ikinä pastalle teet, niin samantyyppistä teet nytkin.
kiinnosti, ja siksi avasin tämän ketjun. Valitettavasti kumpikaan vastaajista ei kertonut, että millaista kastiketta tekevät...
Pelkät juustolihatäytteiset tortellinit kun ei oikein minusta ateriasta mene...
ap
kiinnosti, ja siksi avasin tämän ketjun. Valitettavasti kumpikaan vastaajista ei kertonut, että millaista kastiketta tekevät...
Itse lemppari on sitruuna-voi-kastike katkarapupastalle. Ei siihen muuta tule kuin oliiviöljyä ja voita reippaasti pannulle, valkosipuli kuullottumaan, raastetaan sitruunan kuorta, puristetaan vielä sitruunaa päälle lisäksi, jokiravun pyrstöjä ja tuoretta korianteria. Sitten vaan soosi pastan kanssa sekaisin. Ja parmesania raastettuna päälle. NAM
Millainen kastike sitten sinulla yleensä on pastalle? Ihan sama sopii tortelliineille.
kattilaan öljyä ja pilkotut sipulit. Kun ne on pehmenneet, perään tomaattimurskaa (naturel tai maustettu). Maustetaan suola pippuri, basilika, oregano, timjami... Myös uusien sipuleiden vihreät varret sekaan.
Annetaan keittyä kokoon ja sekoitetaan kypsät tortellinit sekaan. Anna tortellinien maustua hetki tomaattikastikkeessa. Annostele lautaselle ja raasta juustoa päälle.
Täytyi vaan varmistaa, ettei kai kukaan aio tortellineja kuivana syöttää...
Tuohan on italialaisen peruslounas, ei siinä tarvitse sen kummempaa salaatin, leivän ja ruokajuomien lisäksi.
Ellet sitten halua tehdä useamman ruokalajin lounasta tai illallista, jolloin tulee lisäksi vaikkapa alkukeitto ja jokin pihvi tai leike sekä jälkiruoka.