Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä tortellinien lisäksi aterialle?

Vierailija
06.07.2012 |

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
06.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytyi vaan varmistaa, ettei kai kukaan aio tortellineja kuivana syöttää...



Tuohan on italialaisen peruslounas, ei siinä tarvitse sen kummempaa salaatin, leivän ja ruokajuomien lisäksi.



Ellet sitten halua tehdä useamman ruokalajin lounasta tai illallista, jolloin tulee lisäksi vaikkapa alkukeitto ja jokin pihvi tai leike sekä jälkiruoka.

Vierailija
2/6 |
06.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän pasta-ateriaan muuta tarvita kuin soosi. Mitä sitten ikinä pastalle teet, niin samantyyppistä teet nytkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
06.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kiinnosti, ja siksi avasin tämän ketjun. Valitettavasti kumpikaan vastaajista ei kertonut, että millaista kastiketta tekevät...

Vierailija
4/6 |
06.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pelkät juustolihatäytteiset tortellinit kun ei oikein minusta ateriasta mene...



ap

Vierailija
5/6 |
06.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kiinnosti, ja siksi avasin tämän ketjun. Valitettavasti kumpikaan vastaajista ei kertonut, että millaista kastiketta tekevät...

Itse lemppari on sitruuna-voi-kastike katkarapupastalle. Ei siihen muuta tule kuin oliiviöljyä ja voita reippaasti pannulle, valkosipuli kuullottumaan, raastetaan sitruunan kuorta, puristetaan vielä sitruunaa päälle lisäksi, jokiravun pyrstöjä ja tuoretta korianteria. Sitten vaan soosi pastan kanssa sekaisin. Ja parmesania raastettuna päälle. NAM

Millainen kastike sitten sinulla yleensä on pastalle? Ihan sama sopii tortelliineille.

Vierailija
6/6 |
06.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kattilaan öljyä ja pilkotut sipulit. Kun ne on pehmenneet, perään tomaattimurskaa (naturel tai maustettu). Maustetaan suola pippuri, basilika, oregano, timjami... Myös uusien sipuleiden vihreät varret sekaan.



Annetaan keittyä kokoon ja sekoitetaan kypsät tortellinit sekaan. Anna tortellinien maustua hetki tomaattikastikkeessa. Annostele lautaselle ja raasta juustoa päälle.