Parhaat valmiit lihapullat coctailtikkuihin lapsille?
ja en tee itse, mun lihapullista tulee aina niin "höttöjä" ettei niitä paljon tikkuihin pistellä
Kommentit (9)
700 g jauhelihaa
kermaviili
muna
sipulikeittopussi (sekoitetaan kermaviilin kanssa ja annetaan turvota 20 min)
Lisää loput ainekset kädellä puserrellen (vinyylikäsineet käteen?) ja pyörittele pulliksi. Paista uunissa pellillä leivinpaperin päällä 10 min 200 C. Käännä pyörykät ja paista lisää vähintään 5 min.
Ps. Yksin sipulikeittopussi riittää hyvin, koska lapset pitävät miedommasta mausta kuin aikuiset.
Atrian lisäaineettomia pikkulihapullia
http://www.atria.fi/tuotteet/Sivut/Tuote.aspx?tuoteid=5736
Maistuvat ihan hyviltä kylminä juuri noissa tikuissa.
Possun ja naudan lihasta valmistetut lihaisammat pallukat. 100 % kotimainen tuote. Dyno-pakattuina n. 1 kg / 3 kg. Kuluttajapakkauksissa 350 g.
Ainekset: Suomalainen sianliha, vesi, korppujauho, mausteet ja aromit (maustepippuri, mustapippuri, korianteri, valkosipuli, inkivääri), perunatärkkelys, vehnäjauho, kasvikuitu (pellava), lisätty suola, aromivahvenne (E621), stabilointiaineet (E450, E451), emulgointiaine (E322), glukoosi, proteiinihydrosylaatti (soija).
Lihapitoisuus 88%, rasvaa 21%, suolaa 1,4%.
Ravintosisältö / 100 g: Energiaa 1678 kJ / 401 kcal, proteiinia 13,1 g, hiilihydraattia 12,7 g (josta sokeria 3,8 g, josta laktoosia 0 g), rasvaa 20,5 g (tyydyttyneet rasvahapot 8,1 g), ravintokuidut 2,3 g, suolaa 1,4 g, natriumia 0,7 g.
PS. Pilkunviilaaja kysyy miten se suomalainen sianliha sisältää nautaa???
ehdotetuista ainoa joka sisältää E621 eli natriumglutamaattia.
ja itse myös tykkään Kivikylän lihapullista. Niissä ainakin lihaprosentti on korkea, melkein 90 % kun taas jossain toisessa se voi olla 2 %.