Sulaako 500g jauhelihaklöntti jääkaapissa? Pitäis valmistaa se klo 16!
Ehtiikö sulaa jääkaapissa? Otin sen aamulla sulamaan pakastimesta. Vai laitanko pöydälle sulamaan?
Kommentit (13)
Meillä ollaan koko perhe hengissä Vaikka aika usein sulatetaan lihat pöydällä, kun ei muisteta ottaa illalla sulamaan :)
Ja jos tulee niin kiire, että joudun mikrossa sulattamaan, tulee sielläkin ihan hyvää, ihan normaalin näköistä raakaa jauhelihaa.
Mitä ruokaa aiot tehdä? Laittaisin tiskipöydälle vaan sulamaan, sitten ehtii!
Toivottavasti ehtii sulaa, muuten pitää laittaa vielä mikroon mutta minulla lihoista tulee mikrossa ällöjä ja harmaita!
Toivottavasti ehtii sulaa, muuten pitää laittaa vielä mikroon mutta minulla lihoista tulee mikrossa ällöjä ja harmaita!
pakaste ehtii sulaa juuri sopivaksi huoneenlämmössä, miksi tuhlata sähköä hurisuttamalla mikrossa? Jos ei ehdi sulaa, loppuajaksi sitten mikroon. Taloudellisimmin sulattaa tietysti jääkaapissa, jota pakaste jäähdyttää osaltaan, mutta se täytyy laittaa sinne jo edellisenä iltana.
Jos sulla ei ole sulatusohjelmaa, käytä pienintä mahdollista tehoa. Tai sitten tosiaan kuumaan veteen tiskialtaaseen.
Toivottavasti ehtii sulaa, muuten pitää laittaa vielä mikroon mutta minulla lihoista tulee mikrossa ällöjä ja harmaita!
mutta sulata jääkaapissa niin pitkään kuin voit ja loput mikrossa tai paistinpannulla (jos paistat jauhelihan). Pöydälle ei kannata laittaa sulamaan, köntin lämpimissä reunoissa alkavat bakteerit jyllätä heti!
Itse aina unohdan ottaa ajoissa ja sitten on sama ongelma :)
mikrossa siitä tulee valkoinen ja outo
mutta sulata jääkaapissa niin pitkään kuin voit ja loput mikrossa tai paistinpannulla (jos paistat jauhelihan). Pöydälle ei kannata laittaa sulamaan, köntin lämpimissä reunoissa alkavat bakteerit jyllätä heti!
Niin kaikki neste karkaa sieltä ulos ja tulee kuivaa kökköä. Mokro taas tekee siitä aika kuvottavaa mössöä.
Sulattaisin huoneenlämmössä mikrobeineen kaikkineen ;)
mikrossa miedolla lämmöllä ja otat aina ne sulaneet reunat pois. kääntelet välillä. tulee passeli.
Tai sit laitat tiskialtaaseen lämmintä vettä ja paketin sinne lillumaan.Jos siis on ilmatiivis paketti.
jääkaapissa ei ehdi sulaa.
Vaikka aika usein sulatetaan lihat pöydällä, kun ei muisteta ottaa illalla sulamaan :)