Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ruoanlaitosta kysymys (lihapadasta)

Vierailija
26.10.2011 |

Söin kaverin luona lihapataa ja ihmettelin, kun hänen liemensä oli ihan kirkasta. Mulla liemestä tulee aina hiukan ruskeaa ja sakeaa. Samaten hänen lihansa oli vähän kuivahkoa (vaikka hajoilikin), vaikka oli kypsynyt tuntikaupalla (tiedän, että hän oli tehnyt padan jo edellisenä iltana ja kypsyttänyt koko aamun). Minulla lihasta tulee mureampaa. Mistä voi jothua???

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
26.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuumaan vai kylmään veteen, paistetaanko ensin



mikset kysynyt kaverilta kuinka tekee

Vierailija
2/6 |
26.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

voi pinnalle kertyä vaahtoa. Tuon vaahdon kun kuorii hitaasti, niin liemestä tulee ihan kirkas. Ystäväsi on toki voinut paistaakin lihat ihan läpikypsiksi, jos olivat kuivia pinnasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
26.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

No miten sitten kannattaisi tehdä? En esimerkiksi tiennyt, että lihan voi paistaa liian kypsäksi ennen keittämistä. Kannattaako laittaa teidän mielestä kuumaa vai kylmää vettä paistetun lihan päälle?



ap

Vierailija
4/6 |
26.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

että liha pitää ruskistaa ennen kuin siihen laittaa vettä? Tulisiko ruoasta yhtä hyvää tai parempaakin, jos laittaisi lihat pataan ja vettä vaan päälle suoraan?



ap

Vierailija
5/6 |
26.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

että liha pitää ruskistaa ennen kuin siihen laittaa vettä? Tulisiko ruoasta yhtä hyvää tai parempaakin, jos laittaisi lihat pataan ja vettä vaan päälle suoraan?

ap

Jos laitat lihat ruskistamatta, tulee samanlaista kuin vaikka karjalanpaisti. Ruskistaa kannattaa kun siitä tulee makuakin.

Vierailija
6/6 |
26.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tosi harvoin syönyt...



ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kahdeksan kahdeksan