Juhlapöydän konvehdit - pilattu
Ei ole nämäkään enää samanmakuisia eli hyviä, kuten aiemmin. Surku. Miksi kaikki hyvä pitää pilata?
Kommentit (5)
Niin on. Suomalaista suklaata ei syö enää hullukaan.
Mitä sekoilet? Ainahan ne ovat olleet kamalaa kuraa.
Fazer on harrastanut tuotekehitystä jälleen. Fazerin Sininen karkkilaatikko oli ennen 300g ja hintaa 3,60e. Muutama vuosi sitten se oli 270g ja hinta suunnilleen sama. Tänä vuonna 228g ja hinta 5e/laatikko. Moni on tapojensa orja, eikä huomaa kuinka paljon kilohinta on noussut.
Vierailija kirjoitti:
Fazer on harrastanut tuotekehitystä jälleen. Fazerin Sininen karkkilaatikko oli ennen 300g ja hintaa 3,60e. Muutama vuosi sitten se oli 270g ja hinta suunnilleen sama. Tänä vuonna 228g ja hinta 5e/laatikko. Moni on tapojensa orja, eikä huomaa kuinka paljon kilohinta on noussut.
5 e on tarjoushinta ainakin meillä päin. Edullisimmillaan täällä maksaa Sininen konvehtiboksi 5,49 S-marketissa, muualla sen hinta on yli 6 euroa.
Juhlapöydän konvehdeista samaa mieltä kuin yksi aiempi kommentoija: minusta ne eivät ole olleet hyviä koskaan. Mutten yhtään epäile, etteivätkö olisi nykyään vielä entistä huonompia. Kaiken suklaan laatu on laskenut, ei vain suomalaisen. Joitain ulkomaisia artesaanisuklaita varmaan on, jotka ovat vielä oikeasti hyviä, mutta niillä on hintakin sitten samaa tasoa kullan kanssa.
Muita makumuutoksia sulla?