Ruoanlaittajat! Miten epäonnistuit viimeksi?
Itse tein portugalilaisia Pastel de Nata -leivoksia. Jostain syystä taikina ei noussut ja leivokset lässähti.
Täytyy ottaa uusiksi jossain vaiheessa. Miten sinä olet epäonnistunut ja mitä ruokaa tehdessä?
Kommentit (10)
Ostin keittoon vahingossa jotain kasviskermaa, vai mitä lie. Aikamoinen makuelämys keitosta, mikä ei ole koskaan epäonnistunut.
Tein sushia vaan todetakseni, että kyllä merilevä, makea riisi ja raaka kala maistuvat yhä hirveälle.
Tein pizzataikinan ja siihen tuli liikaa suolaa. Tein 2 pizzaa ja heitin ne roskiin koska oli tosi suolaista.. Tein sitten uuden taikinan ja tuli hyvä.
Päästin sipulit loppumaan ja jouduin käyttämään pakastettua sipulia.
Raaka-aineet vanhenivat ennen kuin ehdin niitä kokkaamaan.
Menin krapulassa töihin ja tein tiistaina torstain lounaan.
Yritin paistaa kurpitsapihvejä ihan vaa kurpisa+mausteet+pikkaen vehnäjauhoja. No eihän ne pysyneet kasassa. Sit laitoin kananmunaa, vähä kermaa ja lisää jauhoja, nin onnistui.
Valitsin työpaikan (ravintolan), jossa hampurilaispihvi otetaan pakkasesta, mikrotetaan puolikypsäksi ja paistetaan sitten. Kuvottavaa.
Mulla oli ylijäämäpala piirakkataikinaa ja kokeilin, toimisiko ohut pohja. Tingin täytteestäkin yhden kananmunan. Koostumuksesta tuli inhottava, vaikka maku oli kohdallaan (parsa, sipuli, juusto).
Bechamel -kastike ei mennyt nappiin.