Älkää nyt sitä Norjan lohta ostako!
Siinä on paljon huonoja puolia. Hyvinkin epämiellyttäviä.
Kommentit (5)
Vierailija kirjoitti:
Se on paljon paremman makuista, kuin kotimainen mudassa kasvatettu kirjolohi. Jos ostan lohta, ostan norjalaista. Harvoin tulee edes ostettua.
Ei todellakaan ole. Syön lohta viikottain, ja tuo norjalainen kasvatuslohi on todella mautonta verrattuna kotimaiseen kirjoloheen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Se on paljon paremman makuista, kuin kotimainen mudassa kasvatettu kirjolohi. Jos ostan lohta, ostan norjalaista. Harvoin tulee edes ostettua.
Ei todellakaan ole. Syön lohta viikottain, ja tuo norjalainen kasvatuslohi on todella mautonta verrattuna kotimaiseen kirjoloheen.
Niin, siitä puuttuu se mudan maku.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Se on paljon paremman makuista, kuin kotimainen mudassa kasvatettu kirjolohi. Jos ostan lohta, ostan norjalaista. Harvoin tulee edes ostettua.
Ei todellakaan ole. Syön lohta viikottain, ja tuo norjalainen kasvatuslohi on todella mautonta verrattuna kotimaiseen kirjoloheen.
Pitkästä aikaa ostettiin kirjolohta ja roskiinhan se meni. Kamalaa sontaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Se on paljon paremman makuista, kuin kotimainen mudassa kasvatettu kirjolohi. Jos ostan lohta, ostan norjalaista. Harvoin tulee edes ostettua.
Ei todellakaan ole. Syön lohta viikottain, ja tuo norjalainen kasvatuslohi on todella mautonta verrattuna kotimaiseen kirjoloheen.
Niin, siitä puuttuu se mudan maku.
Ei ole mitään mudan makua, vaan edes jonkinlainen kalan maku. Lisäksi suomalainen kirjolohi on terveellisempää ja siinä on enemmän omega3, koska niiden rehu on huomattavasti parempaa ja laadukkaampaa kuin norjalaisen lohen. Toki se näkyy hinnassakin, mutta kyllä laadusta kannattaa maksaa.
Se on paljon paremman makuista, kuin kotimainen mudassa kasvatettu kirjolohi. Jos ostan lohta, ostan norjalaista. Harvoin tulee edes ostettua.