Kiwi-hedelmä pilaantui minuuteissa
Näin teki.
Oliko syynä se että käytin kikkavitosta eli raa-an Kiwin kypsyttäminen tai pehmentäminen Kiehuvassa vedessä muutama minuutti ?
Kiwi pehmeni ja oli ihan normi näköistä leikattuna leivän päällä ennenkuin laitoin siihen jodioitua pöytäsuolaa ja sitruunaa.
Suolaa ja sitruunaa käytän aina mutta koskaan ei ole tuota värjäytymistä tullut 5 minuutin sisään Kiwin kuorimisesta ja leikkaamisesta.
Muilla kokemuksia noin nopeasta "pilaantumisesta" ?
Omituista oli kyllä myös se että myös sisällä oleva siemen halkesi todella helposti kun pyöritin veitsellä Kiwin halki
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Et puhu kiivistä?
Ap:llä taitaa "vähän" heittää
Nyt on kyllä sekavaa settiä. Varsinkin kun ap ei edes erota kiiviä ja avokadoa toisistaan.
Tulikohan tämä toiseen kertaan, vai poistettiinko edellinen