Henkilöstöravintolan pizzapäivä
Henkilöstöravintola jossa käy vaikkapa 300 asiakasta pitää pizzapäivän, pizza tehdään seuraavasti: Otetaan pakasteesta gn-mitoitettu helvetin kuiva valmispohja ja laitetaan se uunipellille, sen päälle levitetään 3 kg purkista valmista ja todella mautonta ns. pizzakastiketta sitten laitetaan mautonta ns. kinkkusuikaletta johon on tehtaalla lisätty 10% vettä kinkkuun ennen suikalointia sen jälkeen pizzan päälle tulee 3 kg purkista ananasta ja sitten suurkeittiö mozzarella juustosekoitusta, ripotetaan vähän oreganoa purkista ja paistetaan uunissa 220 asteessa niin, että reunat tummuvat ja tulevat rapeiksi kuin korppu, sen jälkeen pizza leikataan yleensä 6-8 osaan ja viedään tarjolle, jonka jälkeen tapahtuu seuraavaa, asiakkaat tulevat kuin villiminkit linjastolle ja kaapivat niin paljon pizzaa kuin maha kestää ja keittiö kerkee sitä tekemään.
Poistuessa lounaalta kaikki huikkaavat vielä henkilökunnalle että olipa taas HYVÄÄ JA MAUKASTA pizzaa, kiitos tekijöille.
Että sellaista pizzaa Suomessa.
Kerran kävin tämän toteamassa ruokalassa, ei ole toiste tarvinnut mennä.