Mitä laitat nuudelien sekaan?
Itse laitan yleensä tonnikalaa ja joskus kananmunaa. Jauhelihaa myös.
Kommentit (20)
Wok-vihanneksia, aasialaisia sieniä, vesikastanjaa. Lisäksi esim tofua tai katkarapuja. Teen usein ramen-, Tom yam- tai pho- liemen itse pitkän kaavan kautta, tulee herkullista ja terveellistä.
Naudan tai possun suikaleita, kevätsipulia
Te ette ole nähneet sitä mikroskooppikuvaa, joka on otettu nuudeleista. Moisia en itse suuhuni laita, enää ikinä.
Pieneksi silputtua kanaa tai kanasuikaleita, kuullotettuja vihanneksia, joku itämainen kastike (itse tehty)fiiliksen mukaan. Kastiketta pitää olla ja chiliä tai currya.
Myös nää korealaistyyppiset valmiit kastikepohjat on hyviä, eli nuudelit reiluun liemeen ja sinne mukaan mitä milloinkin. Reippaasti vihanneksia.
Vierailija kirjoitti:
Te ette ole nähneet sitä mikroskooppikuvaa, joka on otettu nuudeleista. Moisia en itse suuhuni laita, enää ikinä.
Olen. Teen töitä mikroskoopin kanssa usein, ja monenlaista on sillä tullut katseltua. Ei mitään ihmeellistä nuudeleissa, ainakaan jos laadukkaita ostaa.
Vierailija kirjoitti:
Te ette ole nähneet sitä mikroskooppikuvaa, joka on otettu nuudeleista. Moisia en itse suuhuni laita, enää ikinä.
Kai tiedät, että ne tiktokvideot on feikkejä ja tehty pelkän huomion takia?
Soijaa, osterikastiketta, kalakastiketta, chiliä, valkosipulia.
Sekoitan maustepussin raakaan kananmunaan ja kewpiehen, keitän nuudelit erikseen ja lisään lientä seokseen vähitellen, lopuksi nuudelit. Nuudelien kanssa kiehautan yleensä hieman pakchoita.
Jos olen laiskalla tuulella niin valmistan nuudelit normaalilla tavalla lisäten vain pakchoin ja keitetyn munan lopuksi puolitettuna.
Milloin mitäkin mutta useimmin sieniä, vesikastanjaa, tonnikalaa
Ne mausteet laitan, jotka tulee nuudelien mukana.
Sitten siihen sopii vaikka kana tai kala oheen, riippuen, miten ne nuudelit on maustettu.
Vierailija kirjoitti:
Te ette ole nähneet sitä mikroskooppikuvaa, joka on otettu nuudeleista. Moisia en itse suuhuni laita, enää ikinä.
En ole nähnyt, mutta joskus törmäsin väitteeseen, että ne voivat viipyä elimistössä sulamatta jopa päiviäkin.
Yleensä tofua ja 3-5 lajia kasvista. Kastike usein valmiina esim. Spice Up Szetchuan tai hapanimeläkastike. Jos ei ole valmista, niin laitan soijakastiketta, seesamiöljyä, tomaattipyreetä, inkivääriä, valkosipulia, sokeria ja sitruunan mehua.
Wokkivihanneksia, kanaa/nakkia, halloumjuustoa, pinjansiemeniä, valkosipulia, voi lisäillä vähän sen mukaan mitä kaapeista löytyy/tekee mieli
Vierailija kirjoitti:
Te ette ole nähneet sitä mikroskooppikuvaa, joka on otettu nuudeleista. Moisia en itse suuhuni laita, enää ikinä.
Mitä sinä jostain mikroskooppikuvista edes ymmärrät? Oletko mikrobiologi?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Te ette ole nähneet sitä mikroskooppikuvaa, joka on otettu nuudeleista. Moisia en itse suuhuni laita, enää ikinä.
En ole nähnyt, mutta joskus törmäsin väitteeseen, että ne voivat viipyä elimistössä sulamatta jopa päiviäkin.
Ja (pikanuudelit) ovat haitallisia varsinkin naisille!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Te ette ole nähneet sitä mikroskooppikuvaa, joka on otettu nuudeleista. Moisia en itse suuhuni laita, enää ikinä.
En ole nähnyt, mutta joskus törmäsin väitteeseen, että ne voivat viipyä elimistössä sulamatta jopa päiviäkin.
Tuollaiset väitteet nyt on ihan hölynpölyä. Miten ihmeessä tuollainen olis edes mahdollista?
Kanasuikaleita, pakastevihanneksia.