Lue keskustelun säännöt.
Kuinkas on, keittiötermistön tuntijat
25.07.2025 |
Voiko noisetin tehdä muustakin kuin sisäfileestä?
Kommentit (3)
En tiedä, olen suurtalouskokki. Hatunnosto näille jotka tekevät intohimosta ruokaa. Itse valmistan ruokaa hikihatussa ja painekattilassa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
"Viipaleisiin käytetään yleensä lampaan tai vasikan lihaa, mutta ne voidaan leikata myös peuran, poron tai porsaan ruhosta. Lihan alkuperän mukaan käytetään nimityksiä poronnoisetti, porsaannoisetti, vasikannoisetti jne"
Joo.Kyllä minäkin osasin tuon googlettaa. Kysynkin nyt termistön tuntevilta.
"Viipaleisiin käytetään yleensä lampaan tai vasikan lihaa, mutta ne voidaan leikata myös peuran, poron tai porsaan ruhosta. Lihan alkuperän mukaan käytetään nimityksiä poronnoisetti, porsaannoisetti, vasikannoisetti jne"