Mistä on peräisin käsitys että voi ja täysmaito olisi margariinia ja rasvatonta maitoa terveellisempää?
Kommentit (20)
No mieti sitä, kumpaa voit käyttää enemmän. Eli kato se rasvamäärä, energia.
Kevytvalmisteet ovat kuin kevytsavukkeita. Antavat valheellisen mielikuvan.
Voi ja täysmaito ovat luonnollista ravintoa ja energiaa. Pitäisi syödä mashdollisimman vähän prosessoitua luonnollista ruokaa eikä mitään kovetettuja rasvoja tai ruokaa, josta rasva on otettu pois. Rasva antaa energiaa. Jos syö vähän rasvaa niin se energia puputellaan sitten hiilihydraatista ja se lihottaa.
Voi sisältää luonnostaan transrasvoja! Tästä harvoin puhutaan. Suomalaiset margariinit sitä vastoin eivät sisällä, vaikka näin kuulee usein väitettävän.
Voi ei todellakaan ole terveellistä, mutta kohtuudella makua antamaan ihan hyväksyttävää.
Vierailija kirjoitti:
Voi ja täysmaito ovat luonnollista ravintoa ja energiaa. Pitäisi syödä mashdollisimman vähän prosessoitua luonnollista ruokaa eikä mitään kovetettuja rasvoja tai ruokaa, josta rasva on otettu pois. Rasva antaa energiaa. Jos syö vähän rasvaa niin se energia puputellaan sitten hiilihydraatista ja se lihottaa.
No ei ole pastöroidussa punaisessa maidossa tai teollisesti valmistetussa suolatussa voissa kyllä yhtään mitään luonnollista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi ja täysmaito ovat luonnollista ravintoa ja energiaa. Pitäisi syödä mashdollisimman vähän prosessoitua luonnollista ruokaa eikä mitään kovetettuja rasvoja tai ruokaa, josta rasva on otettu pois. Rasva antaa energiaa. Jos syö vähän rasvaa niin se energia puputellaan sitten hiilihydraatista ja se lihottaa.
No ei ole pastöroidussa punaisessa maidossa tai teollisesti valmistetussa suolatussa voissa kyllä yhtään mitään luonnollista.
No vielä vähemnän luonnollista on margariinissa tai rasvattomassa maidossa Mitä enemmän ihmiset noita syövät niin sitä enemmän lihovat.
Vierailija kirjoitti:
No mieti sitä, kumpaa voit käyttää enemmän. Eli kato se rasvamäärä, energia.
Sulle terveellisyys tarkoittaa paljon syömistä??
Vierailija kirjoitti:
Voi sisältää luonnostaan transrasvoja! Tästä harvoin puhutaan. Suomalaiset margariinit sitä vastoin eivät sisällä, vaikka näin kuulee usein väitettävän.
Voi ei todellakaan ole terveellistä, mutta kohtuudella makua antamaan ihan hyväksyttävää.
Tietenkin voissa on transrasvoja, ne on kuitenkin eri asia kuin keinorasvoissa. Tosi on kuitenkin, että Suomessa ei margariineissa ole transrasvoja. Ei se asia kuitenkaan tee niistä ihmisen elimistölle sopivaa ravintoa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi ja täysmaito ovat luonnollista ravintoa ja energiaa. Pitäisi syödä mashdollisimman vähän prosessoitua luonnollista ruokaa eikä mitään kovetettuja rasvoja tai ruokaa, josta rasva on otettu pois. Rasva antaa energiaa. Jos syö vähän rasvaa niin se energia puputellaan sitten hiilihydraatista ja se lihottaa.
No ei ole pastöroidussa punaisessa maidossa tai teollisesti valmistetussa suolatussa voissa kyllä yhtään mitään luonnollista.
"""" no sinähän sen tuonkin tiedät. Mietipäs kuinka monta kertaa se sinun rypsiöljy pitää ajaa kirnussa, rummussa tai muuten masinoida kunnes saat sen pysymään kasassa "" maito on oikeaa maitoa ja voi oikeeta voita eikä läärättyä paskaa.
Vierailija kirjoitti:
Voi ja täysmaito ovat luonnollista ravintoa ja energiaa. Pitäisi syödä mashdollisimman vähän prosessoitua luonnollista ruokaa eikä mitään kovetettuja rasvoja tai ruokaa, josta rasva on otettu pois. Rasva antaa energiaa. Jos syö vähän rasvaa niin se energia puputellaan sitten hiilihydraatista ja se lihottaa.
Tokihan rasva palaa rasvalla mutta. . .
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi ja täysmaito ovat luonnollista ravintoa ja energiaa. Pitäisi syödä mashdollisimman vähän prosessoitua luonnollista ruokaa eikä mitään kovetettuja rasvoja tai ruokaa, josta rasva on otettu pois. Rasva antaa energiaa. Jos syö vähän rasvaa niin se energia puputellaan sitten hiilihydraatista ja se lihottaa.
No ei ole pastöroidussa punaisessa maidossa tai teollisesti valmistetussa suolatussa voissa kyllä yhtään mitään luonnollista.
No vielä vähemnän luonnollista on margariinissa tai rasvattomassa maidossa Mitä enemmän ihmiset noita syövät niin sitä enemmän lihovat.
No kohtuudella käyttävät ei liho. Kaikki, jotka syövät enemmän kuin kuluttavat, lihoo.
Vitustako kukaan voi tietää mitä käsityksiä mistäkin sinä olet saanut?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No mieti sitä, kumpaa voit käyttää enemmän. Eli kato se rasvamäärä, energia.
Sulle terveellisyys tarkoittaa paljon syömistä??
Mistä näin päättelet? Minä suosin pehmeitä rasvoja ja käytän voita hyvin maltillisesti. Tätä pyysin miettimään, en vääristelemään minun mieltymyksiä. Jotta ymmärrät, väännän rautalangasta. Mikäli käyttää kovia rasvoja, voi niitä suhteessa pehmeään rasvaan käyttää vähemmän. Joko ymmärsit?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi ja täysmaito ovat luonnollista ravintoa ja energiaa. Pitäisi syödä mashdollisimman vähän prosessoitua luonnollista ruokaa eikä mitään kovetettuja rasvoja tai ruokaa, josta rasva on otettu pois. Rasva antaa energiaa. Jos syö vähän rasvaa niin se energia puputellaan sitten hiilihydraatista ja se lihottaa.
No ei ole pastöroidussa punaisessa maidossa tai teollisesti valmistetussa suolatussa voissa kyllä yhtään mitään luonnollista.
No vielä vähemnän luonnollista on margariinissa tai rasvattomassa maidossa Mitä enemmän ihmiset noita syövät niin sitä enemmän lihovat.
No kohtuudella käyttävät ei liho. Kaikki, jotka syövät enemmän kuin kuluttavat, lihoo.
Ei se kohtuus tee niistä hyvää ravintoa. Ja terveys on muutakin kuin lihomattomuus.
Vierailija kirjoitti:
Kevytvalmisteet ovat kuin kevytsavukkeita. Antavat valheellisen mielikuvan.
SURKEA VERTAUS toi rööki vertaus. Ei toimi tuo vertaus tähän yhtään. #Suonet tukkoon.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No mieti sitä, kumpaa voit käyttää enemmän. Eli kato se rasvamäärä, energia.
Sulle terveellisyys tarkoittaa paljon syömistä??
Mistä näin päättelet? Minä suosin pehmeitä rasvoja ja käytän voita hyvin maltillisesti. Tätä pyysin miettimään, en vääristelemään minun mieltymyksiä. Jotta ymmärrät, väännän rautalangasta. Mikäli käyttää kovia rasvoja, voi niitä suhteessa pehmeään rasvaan käyttää vähemmän. Joko ymmärsit?
Miksi niitä voi syödä vähemmän? Ja miksi pitäisi syödä enemmän? Ei oikein avaudu sun logiikka.
Rasvaisissa mautotuotteissa on C15 rasvahappoja, jotka ovat terveellisiä.
Niitä käytetään ruoanlaittoon harkitsevammin kuin mitään kevyttuotteita, sen ainakin opin äskettäin tutulta kokilta. Loppu on varmaan makukysymys.