Kun teette hampurilaisen
Paistatteko sämpylän myös? Teen aina silleen että paistan vain jauhelihapihvin, en muuta.
Kommentit (13)
En tee mitään hampurilaisia, ne tehdään minua varten.
Sämpylät voi myös käräyttää, hyvää tulee. Rapea pinta.
Vierailija kirjoitti:
Sämpylät voi myös käräyttää, hyvää tulee. Rapea pinta.
🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Sämpylät voi valmistaa paahtimessa siinä sivussa kun paistaa pihviä.
Vierailija kirjoitti:
Sämpylät voi valmistaa paahtimessa siinä sivussa kun paistaa pihviä.
Tämäkin käy
Teen paahtoleipään, mutta lämmitän kokonaisuuden vielä mikrossa. Mielestäni paahtoleipä toimii ohuena paremmin kuin sämpylä.
Täytyy vissiin sitten kokeillä käräyttää vähän sämpylöitäkin.
-ap
Vierailija kirjoitti:
Täytyy vissiin sitten kokeillä käräyttää vähän sämpylöitäkin.
-ap
miksi kysyt täältä? Eikö toimi se--?
Paahtoleipä ja paksu siivu kouter makkaraa! Kaikki mausteet ja avot!
Paistan sen aivan ehdottomasti. Molemmat puolikkaat, joko pannulla tai uunissa leikkauspinnoilta kullanväriseksi paahtaen. Syy on että hampurilainen on ratkaisevasti maukkaampi kun sämpylän paistaa.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Joo, paistan uunissa sekä hampurilais- että hodarisämpylät.
Paistan. Minusta se kokonaisuus on liian kylmä, jos pelkästään pihvi on kuuma siinä.