Jauheliha. Pää tuli vetävän käteen
Tuottajien ei kannata enää tuottaa, kun lihasta maksetaan niin huonosti. Jalostajat ja kauppa eivät tätä tietenkään tunnusta, mutta siitähän lihapula johtuu. Milloin saammekaan tyytyä tanskalaiseen possuun.
Itse maksaisin ruoasta vaikka enemmän, jos voisin olla varma, että tuottaja saisi tarpeeksi.
Kommentit (4)
Ennenvanhaan possut kasvatettiin ja teurastettiin itse. Sitten jaettiin kinkut suvun kesken ja lihat, kun ei ollut pakastimia eikä jääkaappeja. Yleensä vähän ennen talventuloa teurastettiin, niin saattoi säilyä aitassa jäässä, jos ei tullut leuto talvi.
Koska ilmastonmuutos ja jne, ei niille lihantuottajille voi maksaa tukia sillä tavoin kuin muille maanviljelijöille. Tällä tavoin saadaan Suomen omavaraisuus tässäkin asiassa tuhottua. Kuka tarvitsee vihollisia, kun meillä on tuollaisia poliitikkoja omasta takaa.
Ai jauhetaanko sinne pääkin mukaan, en tiennytkään.
Kai se vielä siihen menee että jos haluaa hyvää lihaa pitää kasvattaa kotipossu.