Soijarouhe on parempaa, halvempaa ja terveellisempää kuin jauheliha
Kommentit (236)
500 gramman pussi soijarouhetta vastaa siis ruoanlaitossa 2,8 kiloa jauhelihaa!
Vierailija kirjoitti:
Eipä ollu. Tammisen rotukarjan nauta menee sellaisenaan pienellä määrällä suolaa ja pippuria, jos ei jaksa jotain ragua tai kastiketta väsätä.
Yritäpä soijarouhetta saada kurkusta alas miedolla suolaamisella.
Laitan soijarouhetta ihan maustamattomana puuron päälle ja hyvää on!
Tai sitten ei ole. Mutta ymmärrän kyllä sen että teidän ideologisten pellejen mielestä kaikki teidän ideologiaa tukevat jutut on parempia. Eihön siittä mitään tulisi että te julkisesti puhuisitte että teidän ideologian asiat on huonompia kuin normaalit asiat
Vierailija kirjoitti:
Eipä ollu. Tammisen rotukarjan nauta menee sellaisenaan pienellä määrällä suolaa ja pippuria, jos ei jaksa jotain ragua tai kastiketta väsätä.
Yritäpä soijarouhetta saada kurkusta alas miedolla suolaamisella.
Maustettuna soijarouhe on paljon parempaa kuin mikään liha
Huono rasvahappokoostumus, kuivaa, pitää turvottaa, pitää maustaa todella vahvasti että on minkään makuinen. Siinä ei ole mitään muuta hyvää kuin se että se on halpaa.
Jauhelihasta saa myös hemirautaa, seleeniä, sinkkiä, magnesiumia, b12 vitamiinia ja monta muuta asiaa pelkän proteiinin lisäksi jotka ylläpitävät mm. vireystilaa ja hyviä veriarvoja. Kunhan ei vedä mitään 20% lihaa päivittäin vaan 7-12% muutaman kerran viikossa, jauheliha on mainio ravinnonlähde (ja jos se on kasvanut suomalaisella ruoholla, hyvin ekologista lähiruokaa):
Vierailija kirjoitti:
500 gramman pussi soijarouhetta vastaa siis ruoanlaitossa 2,8 kiloa jauhelihaa!
Montako kiloa soijarouhetta sinun pitää syödä, jotta saat saman määrän b12-vitamiinia kuin kilosta jauhelihaa?
Vastaus: Mikään määrä soijarouhetta Ei korvaa jauhelihaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eipä ollu. Tammisen rotukarjan nauta menee sellaisenaan pienellä määrällä suolaa ja pippuria, jos ei jaksa jotain ragua tai kastiketta väsätä.
Yritäpä soijarouhetta saada kurkusta alas miedolla suolaamisella.
Maustettuna soijarouhe on paljon parempaa kuin mikään liha
No ei todellakaan ole. Jos tuollaista väittää, niin ei ole hyvää lihaa koskaan maistanutkaan.
Soijansyöjillä on lähes kaikilla sellainen kalpean aneeminen iho. Varmaan kun eivät saa ruokavaliostaan juurikaan bioimeytyvää rautaa. Siitä tuleekin nuorison sanonta "soijainen" viitaten jonkun heiveröisen nuoren/nuorehkon ihmisen ulkonäköön.
Kasviksia en karta. Syön päivittin 300-600g kasviksia. Soijasta en vaan tykkää.
Soijalle allerginen, ja kaikille palkokasveille -järkkyjä ilmavaivoja, kipuakin
Söisin hernekeittoakin joka päivä, mut ei voi, pelkään kipuja
(tod Labrat)
Vierailija kirjoitti:
Ja ennen kaikkea eettisempää <3
Onpas eettistä rahdata 7000 kilometrin päästä Vietnamista soijaa Suomeen vs. ostaa 200km päässä teurastettua nautaa joka on laiduntanut suomalaisella nurmella koko elämänsä.
Vierailija kirjoitti:
Tai sitten ei ole. Mutta ymmärrän kyllä sen että teidän ideologisten pellejen mielestä kaikki teidän ideologiaa tukevat jutut on parempia. Eihön siittä mitään tulisi että te julkisesti puhuisitte että teidän ideologian asiat on huonompia kuin normaalit asiat
Opettele keskustelemaan ilman toisten loukkaamista.
Vierailija kirjoitti:
Huono rasvahappokoostumus, kuivaa, pitää turvottaa, pitää maustaa todella vahvasti että on minkään makuinen. Siinä ei ole mitään muuta hyvää kuin se että se on halpaa.
Jauhelihasta saa myös hemirautaa, seleeniä, sinkkiä, magnesiumia, b12 vitamiinia ja monta muuta asiaa pelkän proteiinin lisäksi jotka ylläpitävät mm. vireystilaa ja hyviä veriarvoja. Kunhan ei vedä mitään 20% lihaa päivittäin vaan 7-12% muutaman kerran viikossa, jauheliha on mainio ravinnonlähde (ja jos se on kasvanut suomalaisella ruoholla, hyvin ekologista lähiruokaa):
Soijarouheessa on paljon kuitua ja proteiinia paljon enemmän kuin lihassa.
soijarouhe on aivan hirveetä schaissea!
Paszkat on. Turhaa geenimaipuloitua ilmavaivamoskaa. Ihmiset pieree maailman pilalle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Huono rasvahappokoostumus, kuivaa, pitää turvottaa, pitää maustaa todella vahvasti että on minkään makuinen. Siinä ei ole mitään muuta hyvää kuin se että se on halpaa.
Jauhelihasta saa myös hemirautaa, seleeniä, sinkkiä, magnesiumia, b12 vitamiinia ja monta muuta asiaa pelkän proteiinin lisäksi jotka ylläpitävät mm. vireystilaa ja hyviä veriarvoja. Kunhan ei vedä mitään 20% lihaa päivittäin vaan 7-12% muutaman kerran viikossa, jauheliha on mainio ravinnonlähde (ja jos se on kasvanut suomalaisella ruoholla, hyvin ekologista lähiruokaa):
Soijarouheessa on paljon kuitua ja proteiinia paljon enemmän kuin lihassa.
Ihminen tarvitsee ravinnosta paljon muutakin kuin pelkkiä aminohappoja ja kuitua. Vegaanin on todella vaikea saada juurikin hemirautaa ruuasta joka on elintärkeää punasolujen muodostumiselle.
Vierailija kirjoitti:
500 gramman pussi soijarouhetta vastaa siis ruoanlaitossa 2,8 kiloa jauhelihaa!
Mitä tuo "vastaa" tarkoittaa? Onko sama määrä vaikka proteiinia kuin 2,8 kilossa lihaa?
Eipä ollu. Tammisen rotukarjan nauta menee sellaisenaan pienellä määrällä suolaa ja pippuria, jos ei jaksa jotain ragua tai kastiketta väsätä.
Yritäpä soijarouhetta saada kurkusta alas miedolla suolaamisella.