Hongkongissa syödään maailman eniten lihaa ja hongkongilaiset elävät pisimpään maailmassa!
Kommentit (60)
Vierailija kirjoitti:
Se on nykyään rusta
Hörähdin. Veetit ei muista.
Ja kun miettii sitä hygieniaa
Ja miten paljon siellä juodaan alkoholia
Made in Hong Kong oli aikoinaan maailman Temu.
Ne varmaan syö siellä suomalaista jauhenlihaa
Kaikilla on siellä syöpä. Ja mistä ne saa kuitua, kun leipä on makeaa pullaa ja puuro pelkkää valkoista riisiä?
Kumpikaan Ap:n väite ei ole totta. Jättäkää vastaamatta tällaisiin!
Siellä on hyvää ruokaa, kolme kertaa olen käynyt, pari kertaa työasioissa, kerran ihan huvin vuoksi.
Honkkarissa syödään sikaa, joka maustetaan inkiväärillä, nam.
Tapa tuokin perustella prosessoitujen lihatuotteiden syöntiä.
Minä pidän liharuuista. Pitää pitkään nälän loitolla. Laitoksissa, kouluissa ja päiväkodeissa on selkeästi lihan hinnan takia vähennetty liharuokia.
Ei lihan laadulla ole mitään merkitystä eliniän pituuteen?? Ihan sama syökö luomulihaa vai korkeasti prosessoitua makkaraa.
Vierailija kirjoitti:
Laitoksissa, kouluissa ja päiväkodeissa on selkeästi lihan hinnan takia vähennetty liharuokia.
Kokpersut vie lihan lasten suusta.
Vierailija kirjoitti:
Kumpikaan Ap:n väite ei ole totta. Jättäkää vastaamatta tällaisiin!
Molemmat väitteet ovat totta... syövät lähes 400g lihaa per päivä + merenelävät siihen päälle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laitoksissa, kouluissa ja päiväkodeissa on selkeästi lihan hinnan takia vähennetty liharuokia.
Kokpersut vie lihan lasten suusta.
Kyllä ne oli Virheet... lihaa lapsille!
Eekös liha, eläinrasva ja sisäelimet ollut ihmiskunnan tärkein skruudattava ennen maan viljelyn keksimistä??
Miettikääpä hetki miksi kansan halutaan syövän kasviksia
Siellä syödään koiraa. Se on varmasti terveellistä.
Honkongissa syödään jotain vähärasvaista lihaa. Siitä vaan Suomessakin jalostamaan lihakarjaa jonka liha ei sisällä kovaa rasvaa jolloin lihaa taas suositellaan täälläkin syötäväksi.
Vierailija kirjoitti:
Honkongissa syödään jotain vähärasvaista lihaa. Siitä vaan Suomessakin jalostamaan lihakarjaa jonka liha ei sisällä kovaa rasvaa jolloin lihaa taas suositellaan täälläkin syötäväksi.
Kyllä siellä syödään ne rasvaisimmat palat eikä pelkkää filettä.
Se on nykyään rusta