Vaihdatko lastaa kesken paiston kun paistat broiskun suikaleita?
Raakaa broileria koskeneella lastalla kun ei saisi koskea enää kypsään...
Kommentit (31)
En vaihda, työttömällä yh-äipällä on leikkausten jälkeen varaa vain yhteen lastaan.
Kyllä, pesen lastan siinä välissä. Muutoinhan raaka kana koskee kypsään.
PS. En pidä "broisku"-sanasta.
En vaihda, mulla on melkein aina kiehuvaa vettä riisiä varten siinä jossa käytän lastan.
Koitin pestä mut broisku paloi sillä aikaa...
Aasiassa on näitä barbeque buffeteja joissa itse paistetaan kanat kypsiksi pöydis, ihan samoil ottimil kaikki ainakin siellä tekee kaiken
Vaihdan toki, tämä opetettiin jo talouskoulussa.
En ole mielisairas kiduttaja joten en syö mitään broiskuja.
Vierailija kirjoitti:
Vaihdan toki, tämä opetettiin jo talouskoulussa.
Ai oikeen koulussa opetetaan tommosta?
Joskus huuhdon välillä ja sen jälkeen sekoitan kiehuvaa riisikattilaa. Paistamisen jälkeen otan puhtaan kauhan ruuan annosteluun.
En oo koskaan tullut ajatelleeksikaan. En oo vatsavaivoista kärsinyt.
Tuolla logiikalla lastaa saisi olla vaihtamassa joka kerta kun sen erehtyy nostamaan pannulta. Jos oletetaan että kysymys on järkevä niin kahdessa erässä suikaleita paistaessa lasta siirtyy kypsästä raakaan niin ei synny ongelmaa.
Voiko lasta paistaa kanan seassa?
Vaihdan. Tietysti. Myös jauhelihan kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Voiko lasta paistaa kanan seassa?
Siis jos sen leikkaa silpuksi sinne kanan sekaan?
Syön joskus raakaa kanaa, ihan hyvää on