Tänään syön parsaa. En ole ennen valmistanut, kannattaako keittää vai grillata?🤗
Sen kanssa sitten hollandaisekastiketta, naudan pihvit, salaattia ja pikkelöityä punasipulia. Syöminen on ihanaa!😅🤤
Kommentit (6)
Me ollaan grillattu ja oli hyvää. Öljyä ensin siveltiin päälle ja sitten grillissä muutama minuutti.
Entäs peruna?
Ööööh, mitä ihmettä?
Kyllä pihvin kanssa kuuluu syödä perunaa!
Vihreää parsaa ei tarvitse kuoria, jos siinä on ohut kuori.
Vierailija kirjoitti:
Mahdollisimman ohuita parsoja. Napsauta, kuori. Pellille leivinpaperi päälle. 200' 8 min. Mukavasti al dente.
Syö voisulan, oliiviöljyn tai hollandaisen kanssa
--------------Parmesania päälle .
Vierailija kirjoitti:
Vihreää parsaa ei tarvitse kuoria, jos siinä on ohut kuori.
Suomeen tulevat on niin vanhoja ja paksuja että on pakko kuoria. Vastapoimitut eri asia.
Mahdollisimman ohuita parsoja. Napsauta, kuori. Pellille leivinpaperi päälle. 200' 8 min. Mukavasti al dente.
Syö voisulan, oliiviöljyn tai hollandaisen kanssa