Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tosin kuin suomalainen media, meidän elintarviketeollisuus on kuitenkin vahvasti suomalaisen puolella

Vierailija
06.04.2025 |

Esimerkiksi ravintolat, kahvilat, laitosruokalat ja esimerkiksi grillikioskit ovat velvollisia kertomaan asiakkaille, mistä maasta tarjoiltava liha on peräisin. Tiedon pitää olla saatavilla ennen kuin asiakas tekee ostopäätöksen pelkkä vastaus asiakkaan suulliseen kysymykseen ei riitä. Tämä koskee naudan-, sian-, lampaan-, vuohen- ja siipikarjanlihaa, myös jauhelihaa.

Aterian ainesosana käytetyn lihan alkuperämaa tulee ilmoittaa seuraavanlaisesti: alkuperämaa: (EU-maan tai muun kuin EU-maan nimi). Jos tarjoilupaikoissa käytetään aterian ainesosana suomalaista lihaa, ja sen alkuperä ilmoitetaan vapaaehtoisesti Hyvää Suomesta -merkillä.

Media taas ei löydä suomesta mitään hyvää.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi kahdeksan