Tosin kuin suomalainen media, meidän elintarviketeollisuus on kuitenkin vahvasti suomalaisen puolella
Esimerkiksi ravintolat, kahvilat, laitosruokalat ja esimerkiksi grillikioskit ovat velvollisia kertomaan asiakkaille, mistä maasta tarjoiltava liha on peräisin. Tiedon pitää olla saatavilla ennen kuin asiakas tekee ostopäätöksen pelkkä vastaus asiakkaan suulliseen kysymykseen ei riitä. Tämä koskee naudan-, sian-, lampaan-, vuohen- ja siipikarjanlihaa, myös jauhelihaa.
Aterian ainesosana käytetyn lihan alkuperämaa tulee ilmoittaa seuraavanlaisesti: alkuperämaa: (EU-maan tai muun kuin EU-maan nimi). Jos tarjoilupaikoissa käytetään aterian ainesosana suomalaista lihaa, ja sen alkuperä ilmoitetaan vapaaehtoisesti Hyvää Suomesta -merkillä.
Media taas ei löydä suomesta mitään hyvää.