Paras sinappi läpi vuoden, nyt ei saa miettiä vaan kesää ja joulua?
Kommentit (20)
Aurat sopii moneen mausteeksi, Dijon ruuanlaittoon.
yleissinapia ei ole, nytkin mulla löytyy viittä erilaista.
Aurassa on jopa puolet sokeria. Karamellikastiketta.
Vierailija kirjoitti:
Aurat sopii moneen mausteeksi, Dijon ruuanlaittoon.
yleissinapia ei ole, nytkin mulla löytyy viittä erilaista.
Käytän dijonia kaikkeen. Tavalliset sinapit maistuu mauttomalle tai pahalle.
Koti sinappi ja se sininen turun sinappi vai mikä auran sinappi nyt onkaan. Noita on jouluna, kesällä ja ympäri vuoden.
Vierailija kirjoitti:
Aurassa on jopa puolet sokeria. Karamellikastiketta.
Vihreässä Aurassa sokeria 24g/100g
Vierailija kirjoitti:
Aurassa on jopa puolet sokeria. Karamellikastiketta.
Niin on ketsupissakin sokeria. Sellanen sokeriton ketsuppi on joku 3x kalliimpaa. Ilmeisesti ketsupista on vaikea saada hyvää ilman sokeria.
koti sinappi ,auran tai turun vihreä .
Maillen dijonia on aina kaapissa ja käytän sitä moneen.
Joulusinapit ostan torilta tai teen itse. Suomalaiset eivät oikein osaa tehdä hyvää sinappia.
Tiesitkö että joidenkin sinappien raaka-aineena käytetään selluloosaankin käytettävää sidosteainetta. Kannattaa tarkistaa ainesosat ettei tule syötyä paperia.
Johnnys amerikkalainen. Ei liian väkevä, mutta aromissa löytyy - suosittelen.
Vierailija kirjoitti:
Tiesitkö että joidenkin sinappien raaka-aineena käytetään selluloosaankin käytettävää sidosteainetta. Kannattaa tarkistaa ainesosat ettei tule syötyä paperia.
"Selluloosa (C6H10O5)n on pitkäketjuinen, -D-glukoosimolekyyleistä koostuva polysakkaridi, joka on rakenneaineena useimpien kasvien soluseinissä. Eräät bakteerilajit muodostavat selluloosasta suojan muodostaessaan biofilmin. [1] Selluloosa on maapallon yleisin orgaaninen polymeeri."
https://fi.wikipedia.org/wiki/Selluloosa
kuulostaa vaaralliselta
Hangon sinappi. Karmeinta on joku vihreä Turun sinappi.
Mä keitän itse konjakkisinappia, helppoa kuin heinän teko ja on parasta makkaran kanssa.
Dijon