Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä risottoja teet?

Vierailija
08.03.2025 |

Mä teen lähinnä sienirisottoa, joskus kesäkurpitsarisottoa. Oon ehkä joskus tehnyt kurpitsarisottoakin. Voisin joskus kokeilla jotain muutakin, suosittele!

Kommentit (26)

Vierailija
1/26 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen vain sitä kasaririsottoa, joka ei ole oikeasti risottoa lainkaan, mutta ihan hyvää syötävää silti.

Vierailija
2/26 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sienirisottoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/26 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä teen vain sitä kasaririsottoa, joka ei ole oikeasti risottoa lainkaan, mutta ihan hyvää syötävää silti.

Ei siinä mitään vikaa ole. Maistuvaa saa sellaisestakin.

Ap

Vierailija
4/26 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tee risottoja ollenkaan.

Vierailija
5/26 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En tee risottoja ollenkaan.

Ai niin, unohtui avauksesta! Tätä ei tarvitse erikseen ilmoittaa! Uskon, että on olemassa runsaasti kaltaisiasi ihmisiä.

Ap

Vierailija
6/26 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parsarisottoa. Säästä kuoret ja kovat palat parsasta ja keitä niitä käyttämäsi liemen mukana (älä laita risoton joukkoon). Soseuta osa tangoista ryöpätyn tuoreen pinaatin kanssa ja lisää risoton joukkoon samalla kun laitat parmesanin. Mausta sitruunalla. Paista parsojen päädyt ja tarjoa risoton päällä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/26 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitruuna- tai parsarisottoa. Kohta alkaa parsakausi, ihanaa!

Vierailija
8/26 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Parsarisottoa. Säästä kuoret ja kovat palat parsasta ja keitä niitä käyttämäsi liemen mukana (älä laita risoton joukkoon). Soseuta osa tangoista ryöpätyn tuoreen pinaatin kanssa ja lisää risoton joukkoon samalla kun laitat parmesanin. Mausta sitruunalla. Paista parsojen päädyt ja tarjoa risoton päällä. 

Tuota pitää kokeilla! Kohtahan sitä parsaa taas saa.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/26 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sitruuna- tai parsarisottoa. Kohta alkaa parsakausi, ihanaa!

Sitruunarisottoa pitää kokeilla myös.

Ap

Vierailija
10/26 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä teen vain sitä kasaririsottoa, joka ei ole oikeasti risottoa lainkaan, mutta ihan hyvää syötävää silti.

Sama täällä. Jauhelihaa sipulia paprikaa valkosipulia, mausteita.... riisiä. Kaikki sujuvasti samassa kattilassa.

Saattaapa livahtaa joukkoon klassinen he-ma-pakin. 

Se on minun risottoa! Sanoi italiaanot mitä hyvänsä.

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/26 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minä teen vain sitä kasaririsottoa, joka ei ole oikeasti risottoa lainkaan, mutta ihan hyvää syötävää silti.

Sama täällä. Jauhelihaa sipulia paprikaa valkosipulia, mausteita.... riisiä. Kaikki sujuvasti samassa kattilassa.

Saattaapa livahtaa joukkoon klassinen he-ma-pakin. 

Se on minun risottoa! Sanoi italiaanot mitä hyvänsä.

 

 

Hyvää ruokaa on tuokin.

Ap

Vierailija
12/26 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Broileririsotto.... Tai kanariisipata. Broilerisuikaleita, aurajuustoa, paprikaa, sipulia. riisiä, kanalientä. Curryä ja soijaa + muita mausteita.  Joskus sekaan katkarapuja.

Yhden kattilan ihme. Melkein kuin paella. 

Nyt suuttuu sitten espanjalaiset? Aina joku suuttuu.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/26 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan vaan perusrisotto ja sen kanssa yleensä broileria jossain muodossa, mutta ei risoton sekaan sekoitettuna.

Vierailija
14/26 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

katkarapu fenkoli

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/26 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koulussa oli aina kanari sottoa. 

Vierailija
16/26 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minä teen vain sitä kasaririsottoa, joka ei ole oikeasti risottoa lainkaan, mutta ihan hyvää syötävää silti.

Sama täällä. Jauhelihaa sipulia paprikaa valkosipulia, mausteita.... riisiä. Kaikki sujuvasti samassa kattilassa.

Saattaapa livahtaa joukkoon klassinen he-ma-pakin. 

Se on minun risottoa! Sanoi italiaanot mitä hyvänsä.

 

Yääääkkk, varsinkinn he-ma-pa

 

Vierailija
17/26 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tomaatti, sieni, kesäkurpitsa, milanese, parsa, sitruuna. Noita nyt useinmiten

Vierailija
18/26 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kana-pekoni-aurajuustorisotto

Vierailija
19/26 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Broileririsotto.... Tai kanariisipata. Broilerisuikaleita, aurajuustoa, paprikaa, sipulia. riisiä, kanalientä. Curryä ja soijaa + muita mausteita.  Joskus sekaan katkarapuja.

Yhden kattilan ihme. Melkein kuin paella. 

Nyt suuttuu sitten espanjalaiset? Aina joku suuttuu.

Hei wau kiitti kaikille en ookkaan pitkään aikaan syönnyt risottoa tai sinnepäin ruokaa. Mut broilerista mäkin sen oon tehnyt mut toi aurajuusto lisä pitää kokeilla

 

Vierailija
20/26 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sahramirisotto nam :p