käykö joku syömässä noiden ravintoloiden tai kahviloiden aamupaloja?
Kommentit (75)
Ollaan joskus käyty työporukan kanssa aamupalalla, kokoustettu siinä samalla. Myös oman perheen kanssa ollaan käyty kun on juhlistettu esimerkiksi syntymäpäivää.
Minä saatan poiketa jossain kahvilassa matkalla töihin, mutta en kyllä juuri koskaan käy missään buffet-aamiaisella. Ennen koronaa brunssin sai vielä ihan ok-hinnalla, nyt ne alkavat olemaan 50 euron paikkeilla. Jää välistä.
Suomessa ei sellaista kuullttuuria haluta suosia.
Me joskus miehen kanssa käydään aamulla työmatkalla, jos on yhteinen lähtö. Se on kiva hetki.
Ei ne kahvilat ja ravintolat niitä tarjoaisi, jos niille ei olisi kysyntää. Tai ainakin ne jäisivät aika nopeasti pois valikoimista.
Vierailija kirjoitti:
Ei ne kahvilat ja ravintolat niitä tarjoaisi, jos niille ei olisi kysyntää. Tai ainakin ne jäisivät aika nopeasti pois valikoimista.
No jos kahvin ja pullan tuotantokustannukset on joku 2-3 euroa, niin hyvinhän niitä voi tehdä vitriiniin myös odottamaan lounaaseen asti ja myydä 9 eurolla.
Kyllä tulee välillä käytyä. Ulkomailla varsinkin.
Missä sä luulet turistien syövän aamupalaa? Ei kaikki halua hotelliaamiaista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei ne kahvilat ja ravintolat niitä tarjoaisi, jos niille ei olisi kysyntää. Tai ainakin ne jäisivät aika nopeasti pois valikoimista.
No jos kahvin ja pullan tuotantokustannukset on joku 2-3 euroa, niin hyvinhän niitä voi tehdä vitriiniin myös odottamaan lounaaseen asti ja myydä 9 eurolla.
Kahvista ja pullasta nyt tuskin ole kyse tässä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei ne kahvilat ja ravintolat niitä tarjoaisi, jos niille ei olisi kysyntää. Tai ainakin ne jäisivät aika nopeasti pois valikoimista.
No jos kahvin ja pullan tuotantokustannukset on joku 2-3 euroa, niin hyvinhän niitä voi tehdä vitriiniin myös odottamaan lounaaseen asti ja myydä 9 eurolla.
En usko aamupalan tarkoittavan ihan perusvalikoimaa. Se on joko buffa tai erityinen aamiaisannos. Toki jossain myydään kahvi+sämpylä klo 7-9 tarjoushintaan, mutta tuskin tätä tässä tarkoitetaan.
Yhdessä elämänvaiheessa etsin Helsingin keskustasta aamupalaa mutta tarjonta oli täysin olematonta ellet sitten mennyt johonkin hotelliin aamiaiselle ja maksanut itseäsi kipeäksi.
Matkoilla on mielestäni parasta hotelliaamiaiset. Usein nautin sen yksin ja nautin rauhasta.
Työporukan kanssa nautimme yhteisen aamiaisen virkistyspäivinä jossain kahvilassa tai hotellissa.
Täällä meidän kaupungissa on sellainen trendi, että vanhat papat käyvät kahviloissa aamupuurolla. En tiedä miksi, kun luulisi että puuron keittäminen olisi helppoa, vaikka olisikin joku vanha leskimies tai muuten yksinäinen vanhus. Tulee kyllä kalliit puurot, jos käy useamman kerran viikossa.
Joskus tulee käytyä hotellissa pelkästään aamupalalla. Esimerkiksi kun mennään yöjunalla Rovaniemelle, niin heti ensiksi aamupalalle hotelliin vaikkei yövytäkään siellä. Sama joskus myös kotiin palatessa. Ja on se mukava joskus muutenkin käydä syömässä vähän parempi aamupala.
Kerran vuodessa käydään tyttären kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Täällä meidän kaupungissa on sellainen trendi, että vanhat papat käyvät kahviloissa aamupuurolla. En tiedä miksi, kun luulisi että puuron keittäminen olisi helppoa, vaikka olisikin joku vanha leskimies tai muuten yksinäinen vanhus. Tulee kyllä kalliit puurot, jos käy useamman kerran viikossa.
Siinä on mukana myös se sosiaalinen puoli, tapaa muita - ainakin näkee ihmisiä.
Parempi vaihtoehto se on kuin keppanapullo klo 9.
Sinäkin vanhenet ja näsäviisaus katoaa - uso pois.
Vierailija kirjoitti:
Täällä meidän kaupungissa on sellainen trendi, että vanhat papat käyvät kahviloissa aamupuurolla. En tiedä miksi, kun luulisi että puuron keittäminen olisi helppoa, vaikka olisikin joku vanha leskimies tai muuten yksinäinen vanhus. Tulee kyllä kalliit puurot, jos käy useamman kerran viikossa.
Lähtee päivä käyntiin kun käy jossain. Kotona homehtuu ja aivot rappeutuu.
Ei kun ne tekee hirmuisen ison kasan ruokaa joka sitten päivällä kaadetaan kaikki roskiin. Joka päivä.
Vierailija kirjoitti:
Täällä meidän kaupungissa on sellainen trendi, että vanhat papat käyvät kahviloissa aamupuurolla. En tiedä miksi, kun luulisi että puuron keittäminen olisi helppoa, vaikka olisikin joku vanha leskimies tai muuten yksinäinen vanhus. Tulee kyllä kalliit puurot, jos käy useamman kerran viikossa.
Tulee samalla sitä sosiaalista elämää toisin kuin kotona ollessaan,hienoa lähteä liikkeelle ja ystäviä tapaamaan.
En käy kun ei täällä mikään paikka myy aamupalaa. Kivahan se olis vetää pekonit, nakit ja munakokkeli.