Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

SItä mukaa kun siirryttiin kasvisaterioihin myös syövät ovat lisääntyneet. Lihan syöntihän on vähentynyt, se ei ole syyllinen syöpiin.

Vierailija
13.02.2025 |

Tätä faktaa on vaikea mitenkään kiistää.

Kommentit (125)

Vierailija
1/125 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Piää paikkansa.

Vierailija
2/125 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei pidä paikkaansa. Tieto siitä, miten punainen liha esimerkiksi lisää syöpää, on vain lisääntynyt niin paljon ja niin nopeasti, ettet pysy perässä. Ongelma on korvienne välissä, lihansyöjät! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/125 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sokerinmässytys se suurin ongelma on.

Vierailija
4/125 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perussuomalaisuus on verrattavissa syöpään.

Vierailija
5/125 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä ole kyllä kuin hyvin pieni osa väestöstä siirtynyt mihinkään kasvisaterioihin.

Vierailija
6/125 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasviksista se ei johdu.  Niissä olevista ympäristömyrkyistä kylläkin sekä alumiinin että muovin räjähtäneestä käytöstä.

Ennen juotiin lasipulloista eikä deodoranteissakaan ollut alumiinia.

+ ravintoköyhät muoviin pakatut mikroruuat. Päälle muovipullosta/tölkistä kolaa. Nämä ovat joissain perheissä 'ajanpuutteen vuoksi' päivän ainoa ateria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/125 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No just.

Ihan vaan muuten huono ruokavalio, liikkumattomuus, muovit riittää. 

Ei nyt mistään porkkanasta kannata tehdä syyllistä.

Äitini lapsuudessa syötiin joka päivä Kasviksia ja juureksia omasta pellosta ja kalaa vieressä olevasta järvestä. Ei ollut vatsavaivoja tai ylipainoa kenelläkään. 

Vierailija
8/125 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No kyllä nykyään syödään todella paljon enemmän lihaa kuin esim 1970-luvulla. Lihansyönti on vähentynyt vasta parin viime vuoden ajan, ja on edelleen korkeammalla tasolla kuin 70-luvulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/125 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se näin tulee päättymään tämä kasvisvouhotus.

Muistatteko kuinka kananmunat joutuivat koetukselle, kolme tai kaksi munaa viikossa. Nyt niitä saa syödä tutkimusten mukaan jo joka päivä.

Niin olen ainakin minä syönyt joskus useammankin. Samoin syön lihaa ja valmistan lihan itse. Makkaraa söisin, mutta ne on niin prosessoituja, ettei ne enää maistu entiselle makkaralle. Kaiken maailman törkyä laitettu niihin.

 

Vierailija
10/125 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sokerinmässytys se suurin ongelma on.

Jos olisikin puhdasta sokeria, eikä tekosokeria, vai mitä se imelä on nimeltään.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/125 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eipä ole kyllä kuin hyvin pieni osa väestöstä siirtynyt mihinkään kasvisaterioihin.

Onneksi. Kasvihuoneissa kasvatetut kasvikset eivät ole oikeaa syötävää. Keinovalossa kasvatettuja ja hormoneilla autettuja, että kasvavat suuriksi.

 

 

Vierailija
12/125 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasvisaterioita syövät ovat lisääntyneet tarjonnan myötä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/125 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta vasnainen katastrofi on se, että kaiken pitää olla normin täyttäviä kooltaan, väriltään ja muodoltaan. Meillä oli ennen perunat suoraan omasta maasta ja hyviä vanhoja laatuja. Nyt ei edes perunat maistu. Porkkanat ja muut kukkakaaliin saakka oin puhtaita mullasta , mutta samaan malliin kasvatettuja. Siinä on kasvissyöjien kompastus, kun tuoretuotteet eivät ole luonnon mukaan kasvatettuja. Ei, ei alkuunkaan.

Vierailija
14/125 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis miten niin lihan syönti on vähentynyt? Nousussahan se on ollut vuosikymmeniä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/125 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

🥩🥓🍗🍖🍺

Nam!

Vierailija
16/125 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voisiko syy kuitenkin olla veden juonnissa? Nykyään kaikki kantavat vesipulloja ja ruokajuomana toimii vesi. 

Vierailija
17/125 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ravinnon lisääntyminen ja monipuolistuminen ovat merkittävästi lisänneet suomalaisten elinikää. Tähän kuuluvat olennaisesti eläinproteiinit = liha.

Syöpä lisääntyy, koska iän myötä sen esiintyvyys lisääntyy. Ravinnon osuus on monisyinen, monesta voi esittää vain valistuneita oletuksia. Sokereita kannattaa kuitenkin aina karttaa.

Miksi siis olla nälkäinen ja kiukkuinen, kun voi olla kylläinen ja iloinen? Mottoni onkin: hilpeänä hautaan.

Vierailija
18/125 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihansyöntihän ei suinkaan ole vähentynyt, vaan ollut selkeässä nousussa johonkin 2020 asti, jonka jälkeen laskenut himpun verran siitä huippulukemasta, ollen kuitenkin jatkuvasti runsaampaa kuin aiempina vuosikymmeninä. Eli ap:n logiikalla lihansyönnin täytyy olla syöpien takana, koska lihansyönti on ollut se, mikä on lisääntynyt. 

Vierailija
19/125 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Entä yleistynyt tiskikoneen käyttö... On melkoisia myrkkyjä ne pesuaineet. 

Vierailija
20/125 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sokerinmässytys se suurin ongelma on.

Jos olisikin puhdasta sokeria, eikä tekosokeria, vai mitä se imelä on nimeltään.

 

 

Melassisokeri, inverttisokeri. Se mitä 1000lb sister syytti lihavuudestaan. Olen täysin shokissa kun luottotuote, fazerin lakupötkökin on nyt pilattu tuolla ainesosalla. Makukin on muuttunut ja kääre. Ja kehtaavat vielä mainostaa että perinteisellä reseptillä.  Amerikassa karjan tehotuotannon kasvuhormonit jotka siirtyy ihmisiin on EU:ssa kielletty. Samoin EU:n pitäisi kieltää tuo keinosokeri.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi seitsemän yksi