Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi gluteeniton leipä on kalliimpaa kuin tavallinen leipä?

Vierailija
12.02.2025 |

Raaka-aineet kalliimpia vai?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
12.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valmistusmäärät ovat pieniä, tiloissa ei voi käsitellä muita (gluteenisia) tuotteita, raaka-aineet ovat kalliimpia, kuljetuskustannukset ovat suurempia yhtä tuotetta kohti

Vierailija
2/5 |
12.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sairaudella ja "erikoisuudella" on helpompi rahastaa kuin sellaisella  jota leipoo tuhat muuta keipomoa 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
12.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi te jotkut ihmiset tuuttaatte näitä ääliömäisiä "Miksi" aloituksia tänne päivästä toiseen?

Vierailija
4/5 |
12.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täysin vedätystä, ei riisi tai maissi ole kallista

Vierailija
5/5 |
12.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sairaudella ja "erikoisuudella" on helpompi rahastaa kuin sellaisella  jota leipoo tuhat muuta keipomoa 

Aivan, ja keliakiaa sairastavia osataan rahastaa. Varsinkin kun sitä sairastavat eivät tajua, etteivät tarvitse mitään "erikoistuotteita" sairautensa hoitoon. Gluteeniton syöminen onnnistuu hyvin ilman niitä kalliita "tuotteita"

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi neljä