Majoneesi avattu 6kk sitten
Ei näytä tai maistu pilaantuneelta. Uskallan varmaan syödä?
Kommentit (9)
Teet omat ratkaisusi ja vastaat seurauksista.
Säilyy 1-3 kk. En söisi. Syö sinä, voit saada mukavan ripulin.
Ostan aina pienehköjä määriä siitä syystä, että minun ostamassani majoneesissa lukee kyljessä, että säilyy avattuna jääkaapissa viikon. Avattua 6 kk wanhaa en todellakaan enää söisi.
Vierailija kirjoitti:
Säilyy 1-3 kk. En söisi. Syö sinä, voit saada mukavan ripulin.
Salmonellaa voi saada
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Säilyy 1-3 kk. En söisi. Syö sinä, voit saada mukavan ripulin.
Salmonellaa voi saada
Salmonellainfektion yleisimmät oireet ovat ripuli ja kuume. Lisäksi voi esiintyä vatsakipuja, pahoinvointia, oksentelua, päänsärkyä ja lihaskipuja. Salmonellan oireet alkavat usein 6-72 tunnin kuluessa tartunnasta ja kestävät tyypillisesti 4-7 vuorokautta.
Mistä sen tietää onko majoneesi pilaantunutta? Sehän on hirveän hajuista ja makuista uutenakin.
Vierailija kirjoitti:
Mistä sen tietää onko majoneesi pilaantunutta? Sehän on hirveän hajuista ja makuista uutenakin.
Syötyään tietåä kyllä jossa vaiheessa.
Missä säilytetty ?