Te, jotka syötte lauantaimakkaraa leivän päällä. Mitä muuta leipään tulee?
Kommentit (8)
Minulla lisäksi tulee vain sulatejuustoviipale.
Sinappia ja suolakurkkuva. Voin lisäksi.
Ja sen lauantaimakkaran pitää olla kunnon siiuja pötköstä leikattuna.
Ei mitään piiperrystä valmissiivuilla.
Hyvää on myös, kun paistaa ranskaleipiä voissa ja siihen päälle paistettu muna ja paksu makkarasiivu. Ah, niin ihanaa ja terveellistä.
Ja muna tietysti "sunny side up" ja keltuainen lödenä. Tabasoa päälle.
Jannen mätitahnaa, homejuustoa, suolakurrkkua ja metewurstia.
Söinpä eilen pitkästä aikaa ryynimakkaroita. Kivikylän tuote taisi olla.
Paistoin pannulla, ja soin sienisalaatin ja puolukkahillon kera mukaan vähän sinappiakin.
Paistettu muna kaverina.
Hitto että oli hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Voita ja kippari juustoa
Kipparijuustoa tuli syötyä viimeksi joskus lapsena. Se oli kyllä silloin hyvää.
En tiedä, miksi tämä jäi pois. Pitänee ottaa uudelleen ohjelmaan.
Vierailija kirjoitti:
Jannen mätitahnaa, homejuustoa, suolakurrkkua ja metewurstia.
Aika tiukka kombo sinulla. Special?
Tämä ei taida olla sitä terveellistä Välimeren ruokavaliota?
Voita ja kippari juustoa