Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko voin korvata margariinilla Tiikerikakussa??

Vierailija
24.12.2024 |

Vai meneekö mönlään? Muissa tän kirjan kuivakakkuohjeissa on joko margariini tai kirjoitettu voi tai margariini vaihtoehtoina, mut tässä vain VOI. 

Epäilyttää korvata, meneekö TAAS reisille jos vaihdankin??

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
24.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kukaan ei tule sinua kieltämään. Onnistuu margariinillakin.

Vierailija
2/18 |
24.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mut onlo kuitenkin joku syy miks just tässä ohjeessa ei ole vaihtoehtona margariinia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
24.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi, tarvitset voita

Vierailija
4/18 |
24.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä voi korvata, muttei tule yhtä hyvää, kuin voilla.

Vierailija
5/18 |
24.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei voi, tarvitset voita

En usko, MIKSI muka, selitäs?

Muut kertokaa

Vierailija
6/18 |
24.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi vai ei voi. Voi, voi voi, voiko.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
24.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta kai ap.

Mutta huomaa, ettei Tiikerikakku maistu yhtä herkulliselta, ilman kermaa, voita ja aitoa vaniljasokeria.

 

Nimenomaan kuivien makuaistumis tulee niiden mausteista.

Ja parhaimmillaan kuivat kakut maultaan ovat pari kolme päivää leipomisen jälkeen.

Kun ovat kunnolla maustuneet, kypsymisen jälkeen.

Vierailija
8/18 |
24.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi korvata. Ei kannata korvata, koska margariinit ovat syömäkelvotonta pskaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
24.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei voi, tarvitset voita

En usko, MIKSI muka, selitäs?

Muut kertokaa

Margariini on sekoite ja voi on voita

Vierailija
10/18 |
24.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen korvannut pullorasvalla voin monissa leivonnaisissa, ja lopputulos on ollut oikein hyvä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
24.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi on terveellisempää kuin margariini.Voi kuuluu kakkuun.Margariini  on yhden molekyylin päässä muovista .Tämä sanottiin ihan tvssä.Joku dokkari pitkä oli  dokkari.Pohj.karjala projekti oli huuhaata Syitä oli monia miksi kuoli sairastu miehet erit.Voita ei mikään voita .Kohtuudella.

Vierailija
12/18 |
24.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi korvata. Ei kannata korvata, koska margariinit ovat syömäkelvotonta pskaa.

Ihan totta.Ne on ...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
24.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raitoihinkin voi käyttää seepraa jos ei satu tiikeriä mistään saamaan.

Vierailija
14/18 |
24.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi on terveellisempää kuin margariini.Voi kuuluu kakkuun.Margariini  on yhden molekyylin päässä muovista .Tämä sanottiin ihan tvssä.Joku dokkari pitkä oli  dokkari.Pohj.karjala projekti oli huuhaata Syitä oli monia miksi kuoli sairastu miehet erit.Voita ei mikään voita .Kohtuudella.

 

Sisältö totta mutta teksti sekavaa.

Opettele oikeinkirjoitus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
24.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei voi, tarvitset voita

En usko, MIKSI muka, selitäs?

Muut kertokaa

Margariini on sekoite ja voi on voita



 

Tietenkin näin on.

Voi on puhtaasti kermasta valmistettu.   Siksi sen hyvä maku tulee esiin kaikessa.

Mutta muistaa tulisi sekin, miten rasvaista ja kaloriikasta voi on.

Usein se unohtuu, koska voilla tehdyt leivonnaiset, paistetut pihvit ja liha, perunat, ovat niin helvetin herkullisia.

Mutta terveellisyyden takia, öljyäkin vou käyttää leivontaan ja ruuan valmistukseen.  Ihan täysillä.

Öljy on myös täyttä rasvaa,  mutta sataprosenttisesti terveellisempää :

 - diabetikoille

- sydänsairaille

Koska öljy on kasvisrasvaa.

Vierailija
16/18 |
24.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä voi korvata, muttei tule yhtä hyvää, kuin voilla.

Noh, mä tein just kakun, johon oon aina aikaisemmin laittanut juoksevaa margariinia ja nyt laitoin ekan kerran voita. Joo ei tullut parempaa, päinvastoin. Maussa ei ole mitään eroa, mutta koostumus on paljon tiiviimpi kuin aikaisemmin. Enpä toiste käytä voita.

AP: voit aivan hyvin korvata margariinilla, ei ole merkitystä.

 

Vierailija
17/18 |
24.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kyllä voi korvata, muttei tule yhtä hyvää, kuin voilla.

Noh, mä tein just kakun, johon oon aina aikaisemmin laittanut juoksevaa margariinia ja nyt laitoin ekan kerran voita. Joo ei tullut parempaa, päinvastoin. Maussa ei ole mitään eroa, mutta koostumus on paljon tiiviimpi kuin aikaisemmin. Enpä toiste käytä voita.

AP: voit aivan hyvin korvata margariinilla, ei ole merkitystä.

 

 

Ei johtunut voista vaan laitoit liikaa jauhoja.

Vierailija
18/18 |
24.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei voi, tarvitset voita

En usko, MIKSI muka, selitäs?

Muut kertokaa

Margariini on sekoite ja voi on voita



 

Tietenkin näin on.

Voi on puhtaasti kermasta valmistettu.   Siksi sen hyvä maku tulee esiin kaikessa.

Mutta muistaa tulisi sekin, miten rasvaista ja kaloriikasta voi on.

Usein se unohtuu, koska voilla tehdyt leivonnaiset, paistetut pihvit ja liha, perunat, ovat niin helvetin herkullisia.

Mutta terveellisyyden takia, öljyäkin vou käyttää leivontaan ja ruuan valmistukseen.  Ihan täysillä.

Öljy on myös täyttä rasvaa,  mutta sataprosenttisesti terveellisempää :



 

Näinhän se menee.

Useimmat marganiinitkin ovat nykyisin puhtaasti  kasvisöljy valmisteita.

Ja useista eri kasvisöljystä kuteb:  Oliiviöljyistä, rapsi- ja rypsiöljyistä.  Myös aurinokukka-öljyistä.

 

Nykyiset marganiit eivät totisesti ole mitään kuraa, eikä paskaa.  Niiden valmistus on tarkakka.  Ja useat kasvusmargariinit, ovat kalliimpia, kuin saman kokoinen voi pakkaus.

Huomata kannattaa: Että Suomen suosituin leivän levite: Oivariini, on sekoite voista ja öljystä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi yhdeksän