Voiko voin korvata margariinilla Tiikerikakussa??
Vai meneekö mönlään? Muissa tän kirjan kuivakakkuohjeissa on joko margariini tai kirjoitettu voi tai margariini vaihtoehtoina, mut tässä vain VOI.
Epäilyttää korvata, meneekö TAAS reisille jos vaihdankin??
Kommentit (18)
Mut onlo kuitenkin joku syy miks just tässä ohjeessa ei ole vaihtoehtona margariinia?
Kyllä voi korvata, muttei tule yhtä hyvää, kuin voilla.
Vierailija kirjoitti:
Ei voi, tarvitset voita
En usko, MIKSI muka, selitäs?
Muut kertokaa
Voi vai ei voi. Voi, voi voi, voiko.
Totta kai ap.
Mutta huomaa, ettei Tiikerikakku maistu yhtä herkulliselta, ilman kermaa, voita ja aitoa vaniljasokeria.
Nimenomaan kuivien makuaistumis tulee niiden mausteista.
Ja parhaimmillaan kuivat kakut maultaan ovat pari kolme päivää leipomisen jälkeen.
Kun ovat kunnolla maustuneet, kypsymisen jälkeen.
Voi korvata. Ei kannata korvata, koska margariinit ovat syömäkelvotonta pskaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei voi, tarvitset voita
En usko, MIKSI muka, selitäs?
Muut kertokaa
Margariini on sekoite ja voi on voita
Olen korvannut pullorasvalla voin monissa leivonnaisissa, ja lopputulos on ollut oikein hyvä.
Voi on terveellisempää kuin margariini.Voi kuuluu kakkuun.Margariini on yhden molekyylin päässä muovista .Tämä sanottiin ihan tvssä.Joku dokkari pitkä oli dokkari.Pohj.karjala projekti oli huuhaata Syitä oli monia miksi kuoli sairastu miehet erit.Voita ei mikään voita .Kohtuudella.
Vierailija kirjoitti:
Voi korvata. Ei kannata korvata, koska margariinit ovat syömäkelvotonta pskaa.
Ihan totta.Ne on ...
Raitoihinkin voi käyttää seepraa jos ei satu tiikeriä mistään saamaan.
Vierailija kirjoitti:
Voi on terveellisempää kuin margariini.Voi kuuluu kakkuun.Margariini on yhden molekyylin päässä muovista .Tämä sanottiin ihan tvssä.Joku dokkari pitkä oli dokkari.Pohj.karjala projekti oli huuhaata Syitä oli monia miksi kuoli sairastu miehet erit.Voita ei mikään voita .Kohtuudella.
Sisältö totta mutta teksti sekavaa.
Opettele oikeinkirjoitus.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei voi, tarvitset voita
En usko, MIKSI muka, selitäs?
Muut kertokaa
Margariini on sekoite ja voi on voita
Tietenkin näin on.
Voi on puhtaasti kermasta valmistettu. Siksi sen hyvä maku tulee esiin kaikessa.
Mutta muistaa tulisi sekin, miten rasvaista ja kaloriikasta voi on.
Usein se unohtuu, koska voilla tehdyt leivonnaiset, paistetut pihvit ja liha, perunat, ovat niin helvetin herkullisia.
Mutta terveellisyyden takia, öljyäkin vou käyttää leivontaan ja ruuan valmistukseen. Ihan täysillä.
Öljy on myös täyttä rasvaa, mutta sataprosenttisesti terveellisempää :
- diabetikoille
- sydänsairaille
Koska öljy on kasvisrasvaa.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä voi korvata, muttei tule yhtä hyvää, kuin voilla.
Noh, mä tein just kakun, johon oon aina aikaisemmin laittanut juoksevaa margariinia ja nyt laitoin ekan kerran voita. Joo ei tullut parempaa, päinvastoin. Maussa ei ole mitään eroa, mutta koostumus on paljon tiiviimpi kuin aikaisemmin. Enpä toiste käytä voita.
AP: voit aivan hyvin korvata margariinilla, ei ole merkitystä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kyllä voi korvata, muttei tule yhtä hyvää, kuin voilla.
Noh, mä tein just kakun, johon oon aina aikaisemmin laittanut juoksevaa margariinia ja nyt laitoin ekan kerran voita. Joo ei tullut parempaa, päinvastoin. Maussa ei ole mitään eroa, mutta koostumus on paljon tiiviimpi kuin aikaisemmin. Enpä toiste käytä voita.
AP: voit aivan hyvin korvata margariinilla, ei ole merkitystä.
Ei johtunut voista vaan laitoit liikaa jauhoja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei voi, tarvitset voita
En usko, MIKSI muka, selitäs?
Muut kertokaa
Margariini on sekoite ja voi on voita
Tietenkin näin on.
Voi on puhtaasti kermasta valmistettu. Siksi sen hyvä maku tulee esiin kaikessa.
Mutta muistaa tulisi sekin, miten rasvaista ja kaloriikasta voi on.
Usein se unohtuu, koska voilla tehdyt leivonnaiset, paistetut pihvit ja liha, perunat, ovat niin helvetin herkullisia.
Mutta terveellisyyden takia, öljyäkin vou käyttää leivontaan ja ruuan valmistukseen. Ihan täysillä.
Öljy on myös täyttä rasvaa, mutta sataprosenttisesti terveellisempää :
Näinhän se menee.
Useimmat marganiinitkin ovat nykyisin puhtaasti kasvisöljy valmisteita.Ja useista eri kasvisöljystä kuteb: Oliiviöljyistä, rapsi- ja rypsiöljyistä. Myös aurinokukka-öljyistä.
Nykyiset marganiit eivät totisesti ole mitään kuraa, eikä paskaa. Niiden valmistus on tarkakka. Ja useat kasvusmargariinit, ovat kalliimpia, kuin saman kokoinen voi pakkaus.
Huomata kannattaa: Että Suomen suosituin leivän levite: Oivariini, on sekoite voista ja öljystä.
Kukaan ei tule sinua kieltämään. Onnistuu margariinillakin.