Maistoin tofua - yhtä hyvin olisin voinut syödä purukumia
Sillä erolla että purukumissa on enemmän makua vielä tunnin pureskelun jälkeen.
Kommentit (22)
Niin no eihän se maustamaton ja suolaamaton jauhelihakaan miltään erityiseltä maistu..
Pavut eivät ole mauttomia tai sitkeitä, joten on kyllä taito prosessoida niitä niin kauan että kaikki maku lähtee ja koostumus tuhoutuu.
Vierailija kirjoitti:
Niin no eihän se maustamaton ja suolaamaton jauhelihakaan miltään erityiseltä maistu..
Vale. Kyllä grillattu liha maistuu hyvältä suolan kanssa. Etelä-eurooppalainen gastronomia perustuu korkealaatuisten raaka-aineiden oman hienon maun korostamiseen.
Korvaa tofu purukumilla, koska siinä on makua. Säilyykin paremmin.
Vierailija kirjoitti:
Niin no eihän se maustamaton ja suolaamaton jauhelihakaan miltään erityiseltä maistu..
Kyllä siinä suolaa oli ja varmaan mausteitakin koska oli vietnamilaista ruokaa.
ap
Et vain osannut tehdä siitä mitään oikealla tavalla
Jotkut osaavat marinoida sen hyvin. En minä.
Se on taitolaji se maustaminen. Ei vaan kaikki osaa.
Suomalaiset karjankasvattajat ovat sitoutuneet ruokkimaan eläimet nurmirehulla, ei soijalla.
Vegaanien vuoksi sitä soijaa täytyy kasvattaa sademetsät kaataen.
Vierailija kirjoitti:
Et vain osannut tehdä siitä mitään oikealla tavalla
Aasialainen ammattikoulu ravintolassa ei osannut?
ap
Ihmisten pakottaminen syömään ruokaa jossa ei ole mitään luontaista makua ja sitkeä koostumus ei tule KOSKAAN toimimaan. Ihminen valitsee aina hyvänmakuisen syötävän.
Vierailija kirjoitti:
Se on taitolaji se maustaminen. Ei vaan kaikki osaa.
Syö sitten pelkkiä mausteita.
Eihän tofu ole sitkeetä, pikemminkin hajoaa helposti.
Vierailija kirjoitti:
Se on taitolaji se maustaminen. Ei vaan kaikki osaa.
Tämäpä juuri. Huvittaa valitus mauttomasta kasvisruuasta, kun tosiasia on se, ettei ruokaa osata valmistaa ja maustaa oikein. Muutenkin monilla on asennevamma sen suhteen, että aterialla pitää olla lihaa.
Joku voisi muuten googlettaa, että miksi sitä soijaa kasvatetaan hulluja määriä. Suoraan ihmisten ruuaksi menee vain murto-osa ja suurin osa kierrätetään karjan mahalaukkujen kautta.
Hyvä Mapo-tofu kunnon chilillä on herkkua!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niin no eihän se maustamaton ja suolaamaton jauhelihakaan miltään erityiseltä maistu..
Vale. Kyllä grillattu liha maistuu hyvältä suolan kanssa. Etelä-eurooppalainen gastronomia perustuu korkealaatuisten raaka-aineiden oman hienon maun korostamiseen.
Onko luetun ymmärtämisessä vikaa? Edellinen puhui suolaamattomasta ja tulet fleksaamaan että väärin, kyllä suolattuna on hyvää :DDD
Vierailija kirjoitti:
Eihän tofu ole sitkeetä, pikemminkin hajoaa helposti.
Joo jos tofusta on saatu sitkeää, on mokattu ja pahasti. Kyllähän sitä lihastakin saa kengänpohjaa kun tarpeeksi paistaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niin no eihän se maustamaton ja suolaamaton jauhelihakaan miltään erityiseltä maistu..
Vale. Kyllä grillattu liha maistuu hyvältä suolan kanssa. Etelä-eurooppalainen gastronomia perustuu korkealaatuisten raaka-aineiden oman hienon maun korostamiseen.
"suolaamaton"
luetun ymmärtämättömyys vai tyhmyys?
Yliprosessoitua vìnosilmien paskaa.