Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kirjolohen tekeminen grillissä

Vierailija
14.11.2024 |

Öööh ei sitä niin tehdä?

Vain juntit paistaa kalan grillissä?

Siis se tehdään paistinpannussa?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytyy olla aika taitava että saa paistinpannussa kirjolohen aikaiseksi.

Vierailija
2/10 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kirjolohi tehdään altaassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

20 minsaa uunissa 130 astetta, reipas kilonen lohifile. Pinnalle kevyt suola ja pippuri.

Ei valkuaiset karkaa, ei kuivu.

Vierailija
4/10 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

20 minsaa uunissa 130 astetta, reipas kilonen lohifile. Pinnalle kevyt suola ja pippuri.

Ei valkuaiset karkaa, ei kuivu.

Siis ööh ei pippuri siihen kuulu? Siihen laitetaan vain suola

Vierailija
5/10 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kirjolohet on mätiä ennenkuin ne on ja mätiä sitten kun ne lakkaa olemasta.

Vierailija
6/10 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

20 minsaa uunissa 130 astetta, reipas kilonen lohifile. Pinnalle kevyt suola ja pippuri.

Ei valkuaiset karkaa, ei kuivu.

Siis ööh ei pippuri siihen kuulu? Siihen laitetaan vain suola

Ok. Tee mitä lystäät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kirjolohi ei ole mikään lohi, johan sen huomaa mausta, joka on tunkkainen. Kirjolohen nimityksen antoi Kekkonen Forellille, jonka toinen nimi on Sateenkaarirautu. EI OLE EDES SUKUA AIDOLLE LOHELLE.

Vierailija
8/10 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kirjolohi ei ole mikään lohi, johan sen huomaa mausta, joka on tunkkainen. Kirjolohen nimityksen antoi Kekkonen Forellille, jonka toinen nimi on Sateenkaarirautu. EI OLE EDES SUKUA AIDOLLE LOHELLE.

Silti se on lohikala niin kuin muikku ja siika. Sitä paitsi se on paljon korkealaatuisempaa kuin nykyinen Norjasta tuleva kassilohi, joka on nykyisin jopa myrkyllistä. Meillä suositaan itse kalastettua kirjolohta ja taimenta, kumpaa nyt joesta sattuu milloinkin nousemaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Asiasta ihan toiseen: Kerropa Ap vihdoinkin, mikä ruoka ja ruoanlaittotapa ei ole junttia. Ollaanhan tässä sitä jo aika kauan odoteltu. 

Vierailija
10/10 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kirjolohi ei ole mikään lohi, johan sen huomaa mausta, joka on tunkkainen. Kirjolohen nimityksen antoi Kekkonen Forellille, jonka toinen nimi on Sateenkaarirautu. EI OLE EDES SUKUA AIDOLLE LOHELLE.

 

 

Kirjolohi on lohikalat. Rautu eli nieriä on lohikalat.