Kirjolohen tekeminen grillissä
Öööh ei sitä niin tehdä?
Vain juntit paistaa kalan grillissä?
Siis se tehdään paistinpannussa?
Kommentit (10)
20 minsaa uunissa 130 astetta, reipas kilonen lohifile. Pinnalle kevyt suola ja pippuri.
Ei valkuaiset karkaa, ei kuivu.
Vierailija kirjoitti:
20 minsaa uunissa 130 astetta, reipas kilonen lohifile. Pinnalle kevyt suola ja pippuri.
Ei valkuaiset karkaa, ei kuivu.
Siis ööh ei pippuri siihen kuulu? Siihen laitetaan vain suola
Kirjolohet on mätiä ennenkuin ne on ja mätiä sitten kun ne lakkaa olemasta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
20 minsaa uunissa 130 astetta, reipas kilonen lohifile. Pinnalle kevyt suola ja pippuri.
Ei valkuaiset karkaa, ei kuivu.
Siis ööh ei pippuri siihen kuulu? Siihen laitetaan vain suola
Ok. Tee mitä lystäät.
Kirjolohi ei ole mikään lohi, johan sen huomaa mausta, joka on tunkkainen. Kirjolohen nimityksen antoi Kekkonen Forellille, jonka toinen nimi on Sateenkaarirautu. EI OLE EDES SUKUA AIDOLLE LOHELLE.
Vierailija kirjoitti:
Kirjolohi ei ole mikään lohi, johan sen huomaa mausta, joka on tunkkainen. Kirjolohen nimityksen antoi Kekkonen Forellille, jonka toinen nimi on Sateenkaarirautu. EI OLE EDES SUKUA AIDOLLE LOHELLE.
Silti se on lohikala niin kuin muikku ja siika. Sitä paitsi se on paljon korkealaatuisempaa kuin nykyinen Norjasta tuleva kassilohi, joka on nykyisin jopa myrkyllistä. Meillä suositaan itse kalastettua kirjolohta ja taimenta, kumpaa nyt joesta sattuu milloinkin nousemaan.
Asiasta ihan toiseen: Kerropa Ap vihdoinkin, mikä ruoka ja ruoanlaittotapa ei ole junttia. Ollaanhan tässä sitä jo aika kauan odoteltu.
Vierailija kirjoitti:
Kirjolohi ei ole mikään lohi, johan sen huomaa mausta, joka on tunkkainen. Kirjolohen nimityksen antoi Kekkonen Forellille, jonka toinen nimi on Sateenkaarirautu. EI OLE EDES SUKUA AIDOLLE LOHELLE.
Kirjolohi on lohikalat. Rautu eli nieriä on lohikalat.
Täytyy olla aika taitava että saa paistinpannussa kirjolohen aikaiseksi.