Mitä Fazerin siniselle on tapahtunut?
Miten Fazun sinistä suklaalevyä on vuoden sisään muutettu? On jopa pahaa ja jää kauppaan, vaikka monta kymmentä vuotta se on ollut lemppari. Fazerin punainen maistuu onneksi samalta kuin ennen. Ei voi olla vika yksittäisessä tuotteessa un tullut viime kk:aikana ostettua kolmesti eti paikoista ja eri aikaan toivoen olleen kyse vain maanantaikappalersta.
Kommentit (8)
Vaihdettu raaka-aineita halvempiin kuten monessa muussakin tuotteessa on tehty
Vierailija kirjoitti:
Vaihdettu raaka-aineita halvempiin kuten monessa muussakin tuotteessa on tehty
Onpa ikävää. Noinhan tehtiin Royalillekin, jolla on eri valmistaja. En ole ostanut Royalia sen jälkeen. Hyviä tuotteita ei saisi pilata muuttamalla niitä. Lidlillä oli joku vuosi sitten oikein hyvälaatuinen palasaippua Cien, joka säilyi käytössä hyvän näköisenä. Nykyisin myytäviin tulee nopeasti halkeamia ja ne alkavat näyttää iljettäviltä ja suttuisilta.
Meillä olleelle tapahtui sellaista, että söin sen.
Onhan se jo vuosia sitten muuttunut hieman huonommaksi ja sitten hintojakin pitää nostaa. Syökö rahanhimo tuotteetkin pilalle? Äärimmäistä typeryyttä, ei kerro älykkäästä toiminnasta enää tällainen toimintatapa. Häpeäisin jo valmistajana. Eipä ole kai ihme kun nyt myyvät 5 levyä kympillä etteivät menisi hävikkiin kaikki suklaat. En ole ostanut, ei tee yhtään mieli tätäkään suklaata ostaa. En ole tainnut ostaa suklaata itselleni enää kohta muutamaan vuoteen.
Onko suklaa vaihdettu ruskeaan väriainemassaan ja lisätty suklaan makuista esanssia?
Raaka-aineita on halvennettu.