Käytetäänkö teillä levitteenä voita vai margariinia?
Kommentit (105)
Palmuöljytöntä maidotonta floraa kun ei vatsa kestä maitoa.
Ei käytetä mitään levitettä. Mihin sitä tarvitsee?
Voita. Levitteet ovat menneet huonoiksi.
Vierailija kirjoitti:
Voita, koska sitä menee levitteenä vähän ja toisaalta se käy ruuan laittoon sekä leivontaan. Siis yhden paketin taktiikalla mennään.
Montako pakettia menee kuukaudessa?
Margariini on epäterveellistä ja pahaa, oikeaa voita käytetään.
Ai pitäisi käyttää jotain levitettä, että saisi jonku leipäpalan kurkusta alas?
Oivariinia. Sitä 600 g normisuolaista. Voita leipomiseen ja ruuan valmistukseen .
Oftast inget, men breder man något på så är det smör. Allt konstgjort är struket ur kylen och skafferiet.
Oivariinin pehmeät öljyt, sydänmerkkituote.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voita, koska sitä menee levitteenä vähän ja toisaalta se käy ruuan laittoon sekä leivontaan. Siis yhden paketin taktiikalla mennään.
Montako pakettia menee kuukaudessa?
Tjaa, en ole laskenut montako / kk, pkt tai 2 löytyy aina jääkkapista
Voita, margariineja meillä ei ole koskaan käytetty.
Nuori lääkäri kehotti mua vaihtamaan voi margariiniin, ei perustellut miksi, en ole vaihtanut enkä tule ikinä vaihtamaan.
Oivariinin pehmeitä rasvoja, hätätapauksessa voita. Ei ikinä mitään missä on palmuöljyä.
Yleensä avokadoa muussattuna tai ei mitään. Joskus harvoin pieni voinappi sämpylän kanssa.
NEn kumpaakaan. Mun miäs on sitä mieltä jotta saan levittää ilmankin.
Käytän voita. Margariinia ym en käytä edes muualla kuin kotona jos on tarjolla.
Voita, koska sitä menee levitteenä vähän ja toisaalta se käy ruuan laittoon sekä leivontaan. Siis yhden paketin taktiikalla mennään.