Säästeliäät työeväät omissa rasioissa
Kertokaa paljon euroja säästäviä vinkkejä eväiden tekoon :)
Työpaikkalounas ihan järjettömän kallis.
Kommentit (28)
Onhan se säästeliäämpää kun jokapäiväinen työpaikka lounas. Mutta joku nekin on ostanut jaa kokannut eli tuskin ilmaista.
Porkkanaraaste on hyvää ja täyttävää syksyllä, mutta maku muuttuu talvella puiseksi, jopa väkeväksi ja pahaksi.
Makaronisalaatti ja voileipä. Eväsrasia jossa on välikansi ja kastikekuppi erikseen.
Ja näiden kokkailijoiden eväät haisee sitten koko toimistossa YÖK.
Edellisen illan päivällisen tähteet. Tarvittaessa leipäpala tai hedelmä jatkeeksi.
Vierailija kirjoitti:
Ja näiden kokkailijoiden eväät haisee sitten koko toimistossa YÖK.
Eikö teidän työpaikalla ole keittiötä tai taukohuonetta?
Vierailija kirjoitti:
Ja näiden kokkailijoiden eväät haisee sitten koko toimistossa YÖK.
Kai teilläkin toimistolla on erillinen keittiö tai muu taukotila, jossa voi ruokansa lämmittää ja syödä?
Kai se on opeteltava tekemään juurespihvejä. Maukkaimmat ja edullisimmat reseptinne?
Mä ostan lounasravintolasta lounaan ja pistän sen muoviseen rasiaan. Sit syön sen vartti ruokatunnin jälkeen.
Juuresten kilohinta vrt. pakastekasvisten kilohinta. Ero on huima. Jugurtin kilopönikkä vs. jugurttipurkit on myös todella suuri ero kilohinnassa. Onko muita?
Juustoraaste on puolet kalliimpaa, kuin kokonainen juusto.
Tee 2-3 päivän sapuskat aina kerralla, suurempi määrä vie vähemmän aikaa ja tulee todennäköisesti halvemmaksin kuin joka päivä tehty eväät..
Onko punajuuriin mitään vinkkejä? Hyvä ruoka-aines, mutta sitä saa keittää 2 päivää, ennen kuin se pehmiää. Siinä menee paljon sähköä. Pakasteena kallista (mutta varmaan halvempaa, kuin itse keitetty).
Vierailija kirjoitti:
Onko punajuuriin mitään vinkkejä? Hyvä ruoka-aines, mutta sitä saa keittää 2 päivää, ennen kuin se pehmiää. Siinä menee paljon sähköä. Pakasteena kallista (mutta varmaan halvempaa, kuin itse keitetty).
Punajuuria saa valmiiksi keitettynäkin esim. https://www.k-ruoka.fi/kauppa/tuote/kypsa-punajuuri-500g-luomu-84135671…
Purkki tunaa ja voileipä.
Tai purkki maustamatonta rahkaa ja voileipä.
Punajuuripihvithän on todella maukkaita. Vuohenjuustolla, nam!
Siis millaisia vinkkejä? Kai nyt itsekin osaat ruokaa tehdä ja lukea kaupassa hintalappuja?
Vierailija kirjoitti:
Onko punajuuriin mitään vinkkejä? Hyvä ruoka-aines, mutta sitä saa keittää 2 päivää, ennen kuin se pehmiää. Siinä menee paljon sähköä. Pakasteena kallista (mutta varmaan halvempaa, kuin itse keitetty).
Itse olen keittänyt lohkoina vain 1,5 päivää ja sitten pikkelöinyt.
Vierailija kirjoitti:
Siis millaisia vinkkejä? Kai nyt itsekin osaat ruokaa tehdä ja lukea kaupassa hintalappuja?
En halpaa.
Teen yleensä edellisenä iltana. Ihan normaalia itsetehtyä ruokaa, jonka laitan mikronkestävään rasiaan ja sitten lämmitän työpaikalla. Kesällä usein vain salaatti, jota ei tarvitse edes lämmittää.