Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Säästeliäät työeväät omissa rasioissa

Vierailija
19.10.2024 |

Kertokaa paljon euroja säästäviä vinkkejä eväiden tekoon :)

Työpaikkalounas ihan järjettömän kallis.

 

 

Kommentit (28)

Vierailija
1/28 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen yleensä edellisenä iltana. Ihan normaalia itsetehtyä ruokaa, jonka laitan mikronkestävään rasiaan ja sitten lämmitän työpaikalla. Kesällä usein vain salaatti, jota ei tarvitse edes lämmittää.

Vierailija
2/28 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan se säästeliäämpää kun jokapäiväinen työpaikka lounas. Mutta joku nekin on ostanut jaa kokannut eli tuskin ilmaista. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/28 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Porkkanaraaste on hyvää ja täyttävää syksyllä, mutta maku muuttuu talvella puiseksi, jopa väkeväksi ja pahaksi.

Vierailija
4/28 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makaronisalaatti ja voileipä.  Eväsrasia jossa on välikansi ja kastikekuppi erikseen.

Vierailija
5/28 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja näiden kokkailijoiden eväät haisee sitten koko toimistossa YÖK.

Vierailija
6/28 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Edellisen illan päivällisen tähteet. Tarvittaessa leipäpala tai hedelmä jatkeeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/28 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ja näiden kokkailijoiden eväät haisee sitten koko toimistossa YÖK.

Eikö teidän työpaikalla ole keittiötä tai taukohuonetta?

Vierailija
8/28 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ja näiden kokkailijoiden eväät haisee sitten koko toimistossa YÖK.

 

Kai teilläkin toimistolla on erillinen keittiö tai muu taukotila, jossa voi ruokansa lämmittää ja syödä?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/28 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai se on opeteltava tekemään juurespihvejä. Maukkaimmat ja edullisimmat reseptinne?

 

Vierailija
10/28 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä ostan lounasravintolasta lounaan ja pistän sen muoviseen rasiaan. Sit syön sen vartti ruokatunnin jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/28 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juuresten kilohinta vrt. pakastekasvisten kilohinta. Ero on huima. Jugurtin kilopönikkä vs. jugurttipurkit on myös todella suuri ero kilohinnassa. Onko muita?

Vierailija
12/28 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustoraaste on puolet kalliimpaa, kuin kokonainen juusto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/28 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee 2-3 päivän sapuskat aina kerralla, suurempi määrä vie vähemmän aikaa ja tulee todennäköisesti halvemmaksin kuin joka päivä tehty eväät..

Vierailija
14/28 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko punajuuriin mitään vinkkejä? Hyvä ruoka-aines, mutta sitä saa keittää 2 päivää, ennen kuin se pehmiää. Siinä menee paljon sähköä. Pakasteena kallista (mutta varmaan halvempaa, kuin itse keitetty).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/28 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko punajuuriin mitään vinkkejä? Hyvä ruoka-aines, mutta sitä saa keittää 2 päivää, ennen kuin se pehmiää. Siinä menee paljon sähköä. Pakasteena kallista (mutta varmaan halvempaa, kuin itse keitetty).

Punajuuria saa valmiiksi keitettynäkin esim. https://www.k-ruoka.fi/kauppa/tuote/kypsa-punajuuri-500g-luomu-84135671…

Vierailija
16/28 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Purkki tunaa ja voileipä.

Tai purkki maustamatonta rahkaa ja voileipä.

Vierailija
17/28 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punajuuripihvithän on todella maukkaita. Vuohenjuustolla, nam!

Vierailija
18/28 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis millaisia vinkkejä? Kai nyt itsekin osaat ruokaa tehdä ja lukea kaupassa hintalappuja?

Vierailija
19/28 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko punajuuriin mitään vinkkejä? Hyvä ruoka-aines, mutta sitä saa keittää 2 päivää, ennen kuin se pehmiää. Siinä menee paljon sähköä. Pakasteena kallista (mutta varmaan halvempaa, kuin itse keitetty).

Itse olen keittänyt lohkoina vain 1,5 päivää ja sitten pikkelöinyt.

Vierailija
20/28 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siis millaisia vinkkejä? Kai nyt itsekin osaat ruokaa tehdä ja lukea kaupassa hintalappuja?

En halpaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi yhdeksän