Mistä suklaasta et pidä? Onko joku merkki/patukka?
Itselleni tulee mieleen Jim suklaapatukka. Dacapo voisi olla toinen, jota harvemmin tulee syötyä.
Kommentit (35)
Tupla oli aikaisemmin tosi hyvää, mutta en tiedä miksi sekin on pilattu. Ei maistu enää samalta, jotenkin tunkkainen maku, vaikka päiväystä oli reilusti jäljellä.
Liköörisuklaat on perseestä. Taloussuklaa myös.
Budapest on aina ollut halvinta kookosrasvapaskaa.
Jim on Fazerin vastine Julialle. Sehän on päällystettyä marmeladia.
Miksi marmeladi muuttuu suklaaksi kun siihen pannaan 0,3 mm suklaata päälle?
Royal. Ihmettelin aiemmin sen yhden Fazer- ja palmuöljyhullun postauksia Royal-suklaan pilaamisesta kunnes itse paistoin ko. suklaata. Maistuu nykyään aivan halvalle suklaamunasuklaalle.
Pandan juhlapöydän konvehdit, kaikki on pahoja siinä. En ymmärrä miksi kukaan ostaa niitä.
Tykkään kaikesta suklaasta. Ei ole sellaista suklaata, mitä en söisi lainkaan, jos vaikka tarjottaisiin, mutta on kyllä sellaisia, mitä itse ostaisin tai en ostaisi. Ja niitäkin voisin ostaa, jos parempia ei olisi tarjolla silloin kun suklaanhimo iskee.
Boynty ja kaikki muut kookosta sisältävät. Pelkkä kookospähkinän haju saa voimaan pahoin, joten maku vasta saakin.
Patukka jossa on sisällä imelää jogurttisössöä joka maistuu kemialliselle aromille. Tai liian rasvainen hikoileva patukka, ellei erityisesti ole sellaista etsinyt. Muropalat suklaassa. Liian makea, esimerkiksi tupla white nougat on täydellisen onnistunut muuten, mutta hieman liikaa sokeria, jotenkin tulee tönkkösokeroitu olo - tietenkin liian vähän sokeria voisi olla myös ongelma. Mutta kaupassa oli juuri joku hyvä vastaava irtokarkkihyllyssä S-Marketissa, ei yhtä makea, vaahtoinen sisältä. Mutta eipä näitä uskalla koko ajan syödä, koska pitää ajatella terveellisyyttä elämässä, ehkä maistaminen.
Kaikki marabou, kit kat, tobrelone, nestle.
Ukrainan verellä tehtyä...
Fazerin suklaista suurin osa on todella yliarvostettuja. Esim. Fazerin sininen on tosi keskinkertaista suklaata ja jää syömättä. Absurdia kun Suomesta lähetetään tuollaista moskaa ulkomaille, siellä on kyllä saatavilla ihan kunnon suklaitakin.
Pätkis on kamalaa, samoin Brunbergin Budapestit. Tuntuu että tukehdun kun se tahma jää kurkkuun
Punainen Royal, ennen mun lemppari ja nyt jää syömättä.
Tupla, tosiaan tunkkainen vanhan maku.
Sääli. Ehkä noita joku vielä syö tai sitten valmistajille on ihan sama myykö tuote ollenkaan?
Kaikki sokeri on pannassa, en tykkää.
Vältän nykyisin suklaalevyn ja patukoiden ostamista, koska kaikissa on maku pilattu tavalla tai toisella. Fazerin levyt eivät maistu samalta kuin ennen, Marabou ei maistu samalta kuin ennen eikä kyllä mikään muukaan maistu samalta kuin ennen. Jos sukltaata tekee mieli, ostan sekoituspussin, josta löytyy suklaakarkkeja.
Riisisuklaa. En voi sietää sen suutuntumaa, eikä se kyllä maistukaan millekään. Voisi yhtä hyvin olla suklaalla ohuesti kuorrutettua styroksia.
Bounty