Miten kakkupohja voi olla toisille käittämättömän vaikeaa valmistaa
Munaa, sokeria, jauhoja, leivinjauhetta ja kakkuvuoka. Lopputulos leikataan verikaalisti, yleensä kolmeen osaan. kakun osia voi kostuttaa ihan millä lystää ja väliin voi pistää vaikka hapansilakkaa. Lopuksi voi päälle laittaa vaikka vatkattua kermaa. Miten kakun valmistaminen on toisille niin kovin vaikeaa?
Kommentit (53)
Ei tuo hapansilakkakakku ainakaan niin herkulta kuullosta, että kannattaisi kakuntekotaidoillaan keulia.
Vierailija kirjoitti:
Verikaali kuulostaa kauhean brutaalilta
Tarkoitin viherkaali, pahoittelut.
Vierailija kirjoitti:
Ei tuo hapansilakkakakku ainakaan niin herkulta kuullosta, että kannattaisi kakuntekotaidoillaan keulia.
Kannattaisiko sinun kokeilla makeanveden kaloja, jos et pidä suolaisesta?
Vierailija kirjoitti:
Verikaali kuulostaa kauhean brutaalilta
Jos kakun valmistaa käittämättömästi, tuloksena voi olla verikaali.
Miksi toiset eivät osaa edes kirjoittaa?
Käsittämätöntä!
Toivoisin että joku osaisi kertoa syyn tähän. Muuten olen ihan pystyvä keittiössä, mutta kakkupohja ei vaan onnistu.
Miten se taskuparkkeeraus voi olla "toisille" niin äärettömän vaikeaa??
no kun en halua leikata verikaalisti mitään, en ole niin veren perään, varsinkaan kaaliin sekoitettuna
Vierailija kirjoitti:
Toivoisin että joku osaisi kertoa syyn tähän. Muuten olen ihan pystyvä keittiössä, mutta kakkupohja ei vaan onnistu.
Minultkaan ei onnistu. Koskaan ei tule tarpeeksi kuohkeaa, vaikka olen koittanut ohjeitakin noudattaa kirjaimellisesti. Tulee vain sellaiset lättänät tennarinpohjat. Kääretorttu onnistuu sentään paremmin ja sitä sitten enimmäkseen teen.
Vierailija kirjoitti:
Verikaali kuulostaa kauhean brutaalilta
Niinpä ja hapansilakkaa väliin ja päälle kermavaahtoa. Ei taida vieraat tietää, miltä ap:n kakku maistuu ja minä en haluakaan tietää.
Muna on vaikea saada. Ellei ole luomutilaa joka ei laita kokeellisia kanoihin.
Minä tiedän: kananmunien tulee olla huoneenlämpöisiä. Kakku ei onnistu kylmistä kananmunista.
käytetäänkö se surströmmingin liemi kostutukseen?
Ei kakkulevyjä vertikaalisesti leikata. Sehän tarkoittaisi pystysuoria osia.
Vierailija kirjoitti:
Ei kakkulevyjä vertikaalisesti leikata. Sehän tarkoittaisi pystysuoria osia.
ei leikatakaan kun leikataan verikaalisesti.
Vierailija kirjoitti:
Ei kakkulevyjä vertikaalisesti leikata. Sehän tarkoittaisi pystysuoria osia.
Pitääpä kokeilla ap:n ohjeella. 😄
Vierailija kirjoitti:
Miksi toiset eivät osaa edes kirjoittaa?
Käsittämätöntä!
Toiset ei osaa edes perunaa keittää.
Miksi kaikkien itsetehdyt kakkupohjat maistuu kananmunalle ?
Verikaali kuulostaa kauhean brutaalilta