Mihin käytät Mariannerouhetta?
Kommentit (10)
Olen tehny niistä kuivakakun. Muitakin ohjeita löytyy netistä.
En käytä mihinkään. Mutta 90-luvulla yläasteen kotitaloustunneilla porukka kävi kuumana mariannekääretortuista. Tee kääretorttu jonka täytteessä on mariannerouhetta.
En yhtään mihinkään. En ole edes ostanut koskaan.
En ole koskaan tarvinnut yhtään mihinkään.
Sekoitan kananpaskan joukkoon pioni penkin lannoitteeksi. Kiinalaiset pionit kukkivat niin paremmin.
Tee suklaakääretorttu johon sisälee kerma/tuorejuustoa ja rouheet. Nam.
Kokeile kahviin, ei kupin pohjalle rouhetta ja kahvia päälle. Ainakin Turkinpippurirouheella tuo toimii, salmiakinmakuista kahvia, nam.
Keksi- ja kakkutaikinoissa se toimii oikein hyvin, miksi ei sitten toimisi pullataikinassakin tai korvapuustien täytteenä.
Eipä ne mene vanhaksi hetkessä. Usein pari vuotta voi huoletta käyttää parasta ennen päivän jälkeen, kauemminkin. Suklaa väitetysti harmaantuu pinnaltaan kun pääsee vanhaksi, mutta vielä syötävää silloinkin.
En tiedä, saisiko tehtyä kaakaota maitoon, vai onko rouheessa paljonkin minttu-sokeri kuorta ja se ei sula tai painuu heti pohjalle.
Mihin käyttötarkoitukseen olet ne alunperin ostanut?