Paljasta paras italianpata-aineksien tuunausvinkkisi?
Jiilihat on sulatettu, ja ainespussi valmiina. Olisiko viime hetken vinkkejä elämäni parhaaseen italianpatakokemukseen?
Kommentit (32)
Tee itse koko pata. Saat lisäaineettoman version ja todella hyvän. Aineita löytyy yleensä kaapista: jauheliha, raketti spagetti tommurska mausteet jne
Turha yrittää kuivapussista. Hyvää tulee kun teet itse kunnollisen bolognesekastikkeen, lisäät siihen vähän kasviksia ja lopuksi sen pastan.
No tänään mennään italianpata-aineksilla, joten niitä tuunausvinkkejä kiitos :)
Spagettia lisään aina, pussin mausteet riittävät ihan hyvin lähes puolet suurempaan annokseen.
INHOAN NIITÄ PAPRIKAN-PALASIA, joita tukitaan joka einespataruokiin H ELVETTI D:
Valmiiseen annokseen juustoraastetta päälle.
Olisit laittanut MUU suikaleita, täysin kasvipohjaisia ja enemmän protskua, kuin lihassa.
On nimittäin tehty vehnäproteiinista ja oikeasti hyviä. Toki sitten vielä juustoa sekaan.
Älkää mollatko ap:tä :) Jotkut nyt vain haluavat syödä sontaa, suotakoon se heille.
Mä lisään purkillisen herkkusieniä sinne sekaan. Ja kaikki kasvisten jämät jos löytyy jääkaapista.
Tuoretomaattia, kesäkurpitsaa, tuoreita tai pakastettuja herneitä. Loraus kermaa sekaan tai lautaselle tarjoiltaessa ranskankermaa.
Vierailija kirjoitti:
Olisit laittanut MUU suikaleita, täysin kasvipohjaisia ja enemmän protskua, kuin lihassa.
On nimittäin tehty vehnäproteiinista ja oikeasti hyviä. Toki sitten vielä juustoa sekaan.
Hahhah, et oo tosissas :)
Vierailija kirjoitti:
INHOAN NIITÄ PAPRIKAN-PALASIA, joita tukitaan joka einespataruokiin H ELVETTI D:
NIITÄ laitetaan liikaa :(
Vierailija kirjoitti:
INHOAN NIITÄ PAPRIKAN-PALASIA, joita tukitaan joka einespataruokiin H ELVETTI D:
Sinä RAKASTAT PAPRIKAA!! Paloina ja suikaleina. RAKASTAT!!! Ymmärräthän?
Lisää sinne puolikas lihaliemikuutio. Näin saat ainakin makua siihen pöperöösi.
Rutosti vahvaa habaneroo ja pari jalapenoo kylkee, päälle vielä jotai kuumaa wingsi kastiketta.
Siitä ei saa syötävää millään konstilla, en tarjoaisi edes thaimaalaisille marjanpoimijoille, yäk!
Vierailija kirjoitti:
Olisit laittanut MUU suikaleita, täysin kasvipohjaisia ja enemmän protskua, kuin lihassa.
On nimittäin tehty vehnäproteiinista ja oikeasti hyviä. Toki sitten vielä juustoa sekaan.
No pakkasessa sattui olemaan peuranjauhelihaa joka ei sano muu. :)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olisit laittanut MUU suikaleita, täysin kasvipohjaisia ja enemmän protskua, kuin lihassa.
On nimittäin tehty vehnäproteiinista ja oikeasti hyviä. Toki sitten vielä juustoa sekaan.
Hahhah, et oo tosissas :)
Miksei?
Ei sullakaan hyvin mee...