Kukaan tehnyt itse punasipulirenkaita konjakissa maustettuna?
Kommentit (7)
Miksi sen sipulin pitää olla punaista?
Vierailija kirjoitti:
Miksi sen sipulin pitää olla punaista?
En tiedä. Ehkä maun vuoksi? t.ap
En ole. Konjakit menee aina parempiin suihin ennenkuin kerkeevät purkkiin sipuleiden kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Miksi sen sipulin pitää olla punaista?
Punasipuli on hieman vähemmän pistävän makuista ja aromikkaampaa. Toki voi keltasipulia pikkelöidä myös. Valkosipulia kannattaa kokeilla kanssa.
Pikkelöity sipuli on tosi hyvää hampurilaisen välissä.
Vierailija kirjoitti:
En ole. Konjakit menee aina parempiin suihin ennenkuin kerkeevät purkkiin sipuleiden kanssa.
Hyvä alibi ostaa litran leka konkakkia. Kun sitä menee 8 cl sipulien päälle. Loppuosa jää kokin marinointia varten.
Pikkelöityä punasipulia. Todellakin. Kannattaa tehdä. Helppo tehdä ja tosi hyvää.