Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kukaan tehnyt itse punasipulirenkaita konjakissa maustettuna?

Vierailija
03.08.2024 |

Joulupöydässä olen maistanut. On hyviä!

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
03.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pikkelöityä punasipulia. Todellakin. Kannattaa tehdä. Helppo tehdä ja tosi hyvää.

Vierailija
2/7 |
03.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi sen sipulin pitää olla punaista?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
03.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En, mutta rommirusinoita olen

Vierailija
4/7 |
03.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi sen sipulin pitää olla punaista?

En tiedä. Ehkä maun vuoksi? t.ap

 

Vierailija
5/7 |
03.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole. Konjakit menee aina parempiin suihin ennenkuin kerkeevät purkkiin sipuleiden kanssa.

Vierailija
6/7 |
03.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi sen sipulin pitää olla punaista?

Punasipuli on hieman vähemmän pistävän makuista ja aromikkaampaa. Toki voi keltasipulia pikkelöidä myös. Valkosipulia kannattaa kokeilla kanssa.

Pikkelöity sipuli on tosi hyvää hampurilaisen välissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
03.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En ole. Konjakit menee aina parempiin suihin ennenkuin kerkeevät purkkiin sipuleiden kanssa.

Hyvä alibi ostaa litran leka konkakkia. Kun sitä menee 8 cl sipulien päälle. Loppuosa jää kokin marinointia varten.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi kahdeksan